Pabandysiu ir as atsakyti i ponulio "uztarejo" laiska.
1. Kuris is mano isvardintu punktu smeizikiskas? Isdestyti tik realus faktai is mano pokalbiu su situo veikeju. Jokio smeizto, jokiu nepagristu kaltinimu ar kitu, tiesos neatspindinciu zodziu. "Uztarejau" paneikite mano zodzius. Jei visko nezinote, pries komentavima patarciau pasikalbeti su abiem pusemis o ne tik su besiblaskancio ponulio izeista nuomone.
2. Bet koki SPORTINI modeli ar tai laiva ar lektuva ar masina zmones ruosia rimtai, is anksto. Visi musu modeliai sportiniai, dalyvave ne vienose varzybose, pasaulio ir europos cemionatuose. Su musu modeliais esame laimeje ne viena ir ne du kartus varzybas. Jei paciam uztenka 30 min pasiruosimo, nenoreciau buti salia paties skraidymo vietos. Sie modeliai isvysto dideli greiti, kuris padaugintas is modelio mases bei inercijos yra labai pavojingas irengimas. Modelis turi daug sudetingu mazgu, tad ju prieziura privaloma. Ir net kai atrodo, kad viskas sutikrinta buna incidentu (pats esu islekes is vandens). Ar "uztarejas" nesutinka su manimi?
3. Garantija

cia pralinsksminote-tuo paciu parodete savo "lygi" modeliavime. Labai noreciau ir as pirkdamas ne atskira mazga (apratura is gamyklos ar serva) o modeli gauti garantija. Tada tikrai nedaryciau modeli kasmet nauja, o pirkciau. Pats esu distribiutorius vienos labiau i laivu linija akcentuotos motoru firmos. Net sau neturiu garantiju

."Uztarejau" ar duosite garantija kad Jusu Katana niekada nepasigaus "gliuku" ir nesiteks i zeme?
4. Bet koks rimtas zmogus jei susitaria del susitikimo, atvyksta. Jei nepavyksta atvykti yra telefonas,kitos rysio priemones, kuriu panaudojimas, mano manymu, neturetu sudaryti problema bet kokiam siu laiku normaliam, adekvaciam zmogui. Tai ivyko pries metus. Siais metais situacija pasikartojo. Susitarus del atvykimo ir bandomojo plaukimo zmogus "padare dingau veiksma". Kaip galetu "uztarejas" tai ivertinti?