taigi, mano nuomone gal truputi kitokia, ji nebutinai yra teisinga ir as visada priimu visa kritika, todel kas nesutinkat ar manot kitaip imkit ir parasykit

taigi, kazkada darbu mokytojas eme ir pasiule pabaigti kazkokiu mokinuku daryta laiveli, nuo to prasidejo mano modeliavimas. Po laiveliu atsirado didesnis projektas - vd lektuvas. Kankino mintis - pirkti ar daryti paciam? Pirkau, nesigailiu. Zinau ta jausma kai pirma karta sekmingiau skridau, esu tikras kad jei modelis butu sukurtas pacio tai jausmas butu dar geresnis, bet klausimas ar isvis butu

savo rankomis pagamines esu gan gerus lektuvelius su elektiniais motoriukais, labai labai faina buvo kai pirma karta ismeciau ir tas mano putos galabas skrido, bet vd lektuvo ir dabar nepadaryciau. Kas geriau, ar zvirblis rankoj ar briedis miske?

As perku pagaminta lektuva ir skraidau, pasigaminti nei mokeciau (taip kokybiskai kaip pagaminti pirktiniai), nei tureciau kada, taip kad dabar as rc pilotas, bet modeliuotojas ir negaleciau buti jau vien del laiko trukumo. O kai neivertines savo galimybiu imi ir darai, kaip man zinomas Pranas is Ziezmariu, pas kuri jau nezinau kiek lektuvu, bet nei vieno gero, nei vieno pabaigto, nei vienas ir nekils i padange, nes zmogus tik kalba, o ne daro, o kai daro, tai jau geriau tik kalbetu nes tik medziagas gadina, tai tokiu atveju zmogu turbut pelnytai galima vadinti modeliuotoju, bet juk tai tas pats kas is degtuku statyti pili ar daryti dekoratyvini laiva butelyje - tik paziurejimui

Mano asmenine nuomone, labai gerai kad galima paimti ir nusipirkti lektuveli, tada daug daugiau zmoniu gali pajusti skrydzio dziaugsma. Jei vienintelis kelias butu pasidaryti paciam, tai ar daug rc lektuvu skraidytu? butu tik nauda tiems, kas juos gamina, nes pats zmogus retas turi kantrybes, sugebejimu, o svarbiausia - laiko, kad pasigamintu bent jau koki nors, nekalbant apie modelio lygi

as su baltu pavydu ziuriu i vokiecius kur i Kauna buvo atvazeve, kurie savo gamybos sesiamotorius ar kitokius lektuvus turi, noreciau ir as taip, bet nemoku, nors bandziau, o dabar jau ir neturiu kada, taip kad sitas lengvesnis kelias nera blogiausias variantas, bent jau as taip manau

vienintele beda - zmones pasuka situ keliu ne nepabande, taip daug talentu ir lieka neatsiskleidusiu...