Dabar yra 05 Lie 2025 07:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Kaip Jus Pradejote Savo RC Karjiera
StandartinėParašytas: 21 Sau 2011 20:34 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Mokykloi pamaciau kaip vienas kazkos berniukas atsinese nitro modeli.(mokykloi yra burelis) ir susidomejau su juo suejiau pasiklausiau ir pradejau lankyt ta modialiavima..o pries kokius 6 men susizinojaiu apie sita puslapi ir dabar cia sedim..o pirmi modeliai buvo tai nikko zaislai.. :D :) :) :)

HB D413
Kyosho Lazer FS2 SP
HPI CRAWLER

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Sau 2011 20:38 
Modeliuo
Modeliuo
Vartotojo avataras

Mano tėtis dirbdavo ir dirba švedijoje ir gryždamas į lietuvą visad parveža lauktuvių.Taigi kai buvau 8metų tėtis parvežė HBX (tl-01) būdamas mažas nemokėjau vairuoti ir "Mandrendamas prieš draugus" ne syk sudaužiau modelį ~kokį 10kartų pilnu gazu buvau įsirėžęs į metalinį šiukšlių konteinerį,poto lužo hubas ir jį suklijavau su momentu,ir vėl važiavau,raliuodavau,poto kažkaip nutiko,kad nuvažiavau tolokai ir valdymas pradėjo durniuot,(stock buvo) tai modelis pilnu gazu rėžėsi į mokyklos sieną ir lužo beveik per pusę,nuo tada labai nuliūdau ir padėjau modelį į šalį į rūsį uždariau ~3metam,kai man buvo 12metų draugas klausė ar dar turiu tą modelį (nes norėjo pirkt) sakau jo,tada išsitraukiau jį,šektiek apvaliau ir t.t. ir pradėjau domėtis kas per modelis nes net nežinojau pavadinimo,norėjau labai susitvarkyti tai sakė draugas,kad čia rc ir sako susižinok pavadinimą ir einam važinėti (jis irgi norėjo pirkt) tai ieškojau internete ir radau tokį kaip savo modelį rcdrift.lt pavadinimu hbx tai poto šį forumą atradau ir t.t poto pasiūlė civicas eiti į šiaulių burelį kažkaip ir nuėjau nuo tad pradėjau viską sužinoti ir t.t. pasirodo važiuoklė buvo taip sumaitota kad reikėjo naujos,aparatūra išviso mirus buvo,tai valdyma,rega,motora ir t.t. beveik viska mečiau į šiukšlių dėžę,poto nusipirkau e10 važiuoklę ir po truputį rinkaus,poto neliko pinigų ir mečiau modeliavimą pavasarį ir vasarą nebesidomėjau,atėjo šis ruduo ir pradėjau vėl domėtis.Išsitraukiau e10 ir nuėjau į burelį,susirinkau e10 pilnai ir važinėjau - kokybe nepatiko,nusipirkau sprintą (nesenai) ir patenkintas,tik dabar ieškau motoro ir dantračio tai vis dar nepavažinėju (važiavau tik syk) tai tokia ir mano istorija ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Sau 2011 20:55 
Modeliuo
Modeliuo
Vartotojo avataras

nu pas mane valdymas galima sakyt pats lieviausias ir elektra buvo nelabai kokia nes pirkau dar beweik nk nesuprasdamas ziurejau i kainas galvoju nrm kainuoja tai normaliai ir skris...bet poto kaip nupirkau nrml elektra skraidau su putiniu gatvej isejes bet kokiu oru ar vejas 3-5m/s ar 10-15m/s be problemu turejau su putiniu tik viena morka leisdamasis imontavau y graza (spjaunu 3 kartus) o su tuo sklandytuvu kankinaus kaip nzn kas neskrido jis man nors tu ka.krito ir krito y modeli sulankstomu propu variau pirkt kas antra diena,kol nusperndziau mokytis ant putinio..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Sau 2011 21:32 
Pardavejas - aferistas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Sau 2011 21:36 
Modeliuo
Modeliuo
Vartotojo avataras

pritariu ir as tau... :frends

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Sau 2011 18:28 
Mo
Mo

Paskaites istorijas ir as dabar pamasciau kad reikia nusipirkti is buggy koki pigu modeli ir paziuret ar patiks man sis uzsiemimas ar ne. O nepradesiu nuo brangiu modeliu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 17:00 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

Sveiki. Taigi, viskas prasidejo nuo zaisliniu masinyciu. Karta nuvaziaves i kaima, netiketai atvaziavo Tomas (turbut jau garai zinomas Tomukas) ir jis buvo visai nepazystamas . Viena ryta atejus jo mama pakviete pas juos, nuejau , pavalgemm ir t.t. Poto einam ant sofos. Jis man per telefona rodydavo is kompo ikeltus rc masinu klipus. As taip pagalvojau ir paklausiau ar tu turi rc tokia masina ? Jis man pasake kad turi. susitarem , ir jis man per gerai visiems zinoma SKYPE atsiunte rc modeliu parduotuves . ir nuo to viskass nuejo iki dabar...

S10 Twister Buggy 1/10 (laukiama)

Paskutinį kartą redagavo rcminisss 05 Bal 2011 09:13. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 17:08 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

viskas prasidejo nuo zaislu ne vienas suluzo nu is tikro visi :D bet nenuleidziu ranku ir ieskau ieskau modeliu jau buciau nusipirkes traxxas slash 4x4 brushless bet nepirkau nes tevas neleido tai butu mano pirmas modelis ne zaislas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:18 
Modeliuoto
Modeliuoto

tai nebepirksi modelio? :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:19 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

nepirksiu tevas neleidzia o mama sako kad uz 100lt bet modelio uz tiek nenusipirksi tik zaisla

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:39 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Ta proga gali baigti patarinėt visiems ką pirkti ir kokias detales į modelius dėti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:43 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

as irgi taip galvoju bet dabar pereinu is leto prie lektuvu ir sraigtasparniu turejau lektuva tai labai patiko skraidyt o su sraigtasparniu nzn ar smagu bet reiks nusipirkt ir pabandyt :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:55 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Sau 2011 18:58 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

as ir nenoriu i tiek itilpt nebent zisla arba mini is ebay nu gal dar kitoki as mazdauk noriu itilpt i 400lt

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt