Dabar yra 17 Vas 2026 07:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: ATSARGIAI- Kestutis Didvalis
StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 00:01 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Gerbiamas Kestai, visų pirma neklykaukit čia, mes civilizuoti ir skaityti mokam. Visų antra, tai kelių nepriklausomų modeliuotojų patirtis yra kur kas vertesnė, nei vienas pranešimas su daug "VISKAS ČIA MELAS!!!!11!!1" . Ir GS, ir Propeleris turėjo problemų.

Niekas nesako, kad tu tikrai ir toliau taip darysi. Bet faktas, kad darei ir pridarei problemų žmonėms. Tema liks ateičiai, kad kiti modeliuotojai žinotų ko galima tikėtis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 00:35 
Modeliuoto
Modeliuoto

pritariu Airazz II

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 16:08 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 16:11 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 16:21 
Modeliuo
Modeliuo

Kaikas čia nelegaliai prekiauja,ir dar kaltina savo pirkėjus.Ramiai,Kęstai,nekreipk dėmesio.Pirkėjas visad teisus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 16:42 
Modeliuoto
Modeliuoto

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 20:40 
Modeliuo
Modeliuo

jeigu aš užsakyčiau 100 kuršėniškų putinukų pagaminti o po to nupirkčiau pas kitą gamintoją putinukus pigiau, tai tuomet irgi pirkėjas (aš) būčiau teisus??? Jei taip, tai užsakau pas stevitą 100 putinukų :D :D :D o kad galimybę putinukus parduoti kitam pirkėjui priartinčiau prie galimybės iškišti 10 važiuoklių, tai tegul putinukai būna vienspalviai rudos spalvos:D:D:D:D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lap 2010 23:54 
Modeliuoto
Modeliuoto

Kestai, skola tu turejai atiduot po 2 savaiciu, uztempei iki pusantro menesio. Tema buvo sukurta anksciau nei atidavei, nes man truko nervai nuo tavo tokiuu nuolatiniu nesamoniu, tad visus perspejau ja sukurdamas.

Juk vienam is postu kai atsiakitei parasiau aiskiai- SKOLA ATIDUOTA. Tavo skola man perdave Donce is kauno nes pats net nesiteikei pasirodyt. Tai ko dabar cia klykauji? dar karta letai perskaityk tema ir rasi mano posta kur parasyt kad tu atsiskaitei ir nebeesi skolingas!

Kas tau sake kad as visu sklandytoju nekenciu??? nukvakai visai tarp savo bugnu? as juk pats sklandytojas ir is sklandytoju tarpo nemegstu gal 4 zmoniu, bet ne nekenciu- visi kovos kirviai daugmaz uzkasti- kas buvo tas buvo.

Man net idomu pasidare- as pasirodo pasikeles... nemanau. Tiesiog uzp%$#t sugebedavai kiekviena karta su savo verkslenimais apie sunku gyvenima tai ir bendraut malonu nebuvo. Kestai, kaip galima siltai tave sutikt jei atvarai prekiu atsiimt vos ne nakti o iejes i namus staugi taip kad langai dreba- mergaite kitam kambary sako- bijojau iseit, maniau kazkas isilauze :D tai kaip tave megt uz tokius bairius? :D Cia ne najiezdas- tik linksmas atsiminimas, nepriimk vel kaip ispuolio :D

Taip kad Kestai, atsipeikek viena karta.

O is manes cia daugkas ir daugka yra pirke- is mano puses nei vieno nepavedziau- tai kodel turetu su manim kazkas neturet reikalu??? :D O va su tavim rimtai reikalu nereiketu turet, nes api^$%@* pirmai progai pasitaikius.

Reiktu surengt apklausa kiek zmoniu esu pavedes as ir kiek esi pavedes tu tai rezultatas jauciu butu liaudiskai tarent- VIENI VARTAI :evil

Vsio, Kestai, taika. Su manim tu esi ATSISKAITES- ta jau pirmai rasiau tik tu pro akis praleidai. Karo kirvis uzkastas- man jau seniai neberupi sitie incidentai su tavim. O kokio dydzio ta skola, ar tik 50 lt, ar net 50 lt- skola yra skola.

Kaip ten bebutu tema lieka ateiciai kaip perspejimas kitiems kurie ateity zada turet su tavim reikalu.

Paskutinį kartą redagavo GS 21 Lap 2010 00:36. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 21 Lap 2010 00:11 
Modeliuoto
Modeliuoto

Atsakymas stevitai- skuskis mokesciu inspekcijai- busi ne pirmas. Popieriai pas mane tvarkingi, jei kazkas ir patikrins tai nieko nepasikeis- tikrintas jau ne karta- mano pagrindine veikla yra buitine elektronika, o modeliai cia tik vanduo- patikek daug navaro is ju nepasidarau. Pvz kartais nuo parduoto imtuvo lieka 10- 15 lt uzdarbio. Juokingi man toki drabstymaisi tokiom replikom del tokiu centu. APGAILETINA.

Ir dar- pirkejas ne visada teisus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 10:38 
Modeliuo
Modeliuo

Keista,GS jau puola ir mane,gal čia tavo tokia laisvalaikio praleidimo forma?Prekiauk kiek nori,bet kam tiek triukšmo?Propeleryje prieš Martyną ir Valdą,gal irgi pinigų skolingi?Kęstučio klaida,kad didelis noras skristi nugalėjo blaivų protą ir įklampino į skolas.O čia padarėme kaip baisiausią nusikaltėlį...Ir dėl kokios sumos...Sėkmės visiems skraidymuose,kūryboje.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 11:06 
Modeliuoto
Modeliuoto

Propeleryje pries ka? as propelery forume isvis beveik nedalyvauju, gal 2 ar 3 postus esu parases, taip kad kazkur susipainiojot :) Mano nikas ten irgi yra "GS". Jei galima noreciau nuorodos i ta tema kur as ten puolu koki vaida su martynu. Noreciau paskaityt.
O per kuria vieta puolimas ant jusu, vytai?
Padaret ant manes najiezda- "kazkas nelegaliai prekiauja..."- nors nei zinot nei ka visu smulkmenu, tai kam tokias nesamones rasyt? ir as tureciau pratylet?
O del kesto- nera buve nei vieno karto kad jis butu pilnai atsiskaites- atvaziuodavo visada verkdamas ir visada kisenej sedejo, ir neesme kiek skolingas, esme kad skolingas buvo. Tik idomumo delei noreciau pasiklaust jusui- o tai kokia suma butu riba kada jau galima visiems apie tai pranest? Ir tema si del to kad jis pastoviai taip elgdavosi.

O pries jus, stevita, as neturiu visiskai nieko, gal kiek grubokai parasiau atsakyma bet jusu neturiu uz ka pult- tiesiog atsakas i neteisinga komentara.

Ir noreciau gaut linka i tema apie kazkoki martyna ir dar ka ten kur as ka puolu, nei nesunku nukopinkit cia nuoroda, noreciau paskaityt.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 15:25 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 17:40 
Modeliuoto
Modeliuoto

As buciau jam ju isvis nepardaves jei buciau zinojes ko cia pridaryta..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 19:16 
Modeliuoto
Modeliuoto

taigi matau sakot , kad del centu verkslena, -
tai dabar patys pamastykit, ir suprasit, jei jau centu negrazina, tai kas butu su dideliais pinigais? tam manau tema ir sukure ... :P

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 22 Lap 2010 21:52 
Modeliuo
Modeliuo

taip,atsiprašau GS,nes GSP jau kitas asmuo... (beer) Gaila tik ,kad perspektyvus sportininkas jau du kartus nukentėjo.Vieną kart kai buvo suspardytas jo modelis,ir dabar už skolas.KALTĖ AIŠKU ASMENINĖ,BET IR MES VISI PRIE TO PRISIDĖJOM.Tad gerų visiems skrydžių,manau jau ši tema išsemta.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt