Mano tėtis dirbdavo ir dirba švedijoje ir gryždamas į lietuvą visad parveža lauktuvių.Taigi kai buvau 8metų tėtis parvežė HBX (tl-01) būdamas mažas nemokėjau vairuoti ir "Mandrendamas prieš draugus" ne syk sudaužiau modelį ~kokį 10kartų pilnu gazu buvau įsirėžęs į metalinį šiukšlių konteinerį,poto lužo hubas ir jį suklijavau su momentu,ir vėl važiavau,raliuodavau,poto kažkaip nutiko,kad nuvažiavau tolokai ir valdymas pradėjo durniuot,(stock buvo) tai modelis pilnu gazu rėžėsi į mokyklos sieną ir lužo beveik per pusę,nuo tada labai nuliūdau ir padėjau modelį į šalį į rūsį uždariau ~3metam,kai man buvo 12metų draugas klausė ar dar turiu tą modelį (nes norėjo pirkt) sakau jo,tada išsitraukiau jį,šektiek apvaliau ir t.t. ir pradėjau domėtis kas per modelis nes net nežinojau pavadinimo,norėjau labai susitvarkyti tai sakė draugas,kad čia rc ir sako susižinok pavadinimą ir einam važinėti (jis irgi norėjo pirkt) tai ieškojau internete ir radau tokį kaip savo modelį rcdrift.lt pavadinimu hbx tai poto šį forumą atradau ir t.t poto pasiūlė civicas eiti į šiaulių burelį kažkaip ir nuėjau nuo tad pradėjau viską sužinoti ir t.t. pasirodo važiuoklė buvo taip sumaitota kad reikėjo naujos,aparatūra išviso mirus buvo,tai valdyma,rega,motora ir t.t. beveik viska mečiau į šiukšlių dėžę,poto nusipirkau e10 važiuoklę ir po truputį rinkaus,poto neliko pinigų ir mečiau modeliavimą pavasarį ir vasarą nebesidomėjau,atėjo šis ruduo ir pradėjau vėl domėtis.Išsitraukiau e10 ir nuėjau į burelį,susirinkau e10 pilnai ir važinėjau - kokybe nepatiko,nusipirkau sprintą (nesenai) ir patenkintas,tik dabar ieškau motoro ir dantračio tai vis dar nepavažinėju (važiavau tik syk) tai tokia ir mano istorija ;)
_________________ No MODEL Gaminamas Putinukas Aukštasparnis -
|