nzn kam sukt galvos del kazkokiu tokiu dalyku ir ivedimu

tiesiog manau kiekvienas miestas turi turet patikima zmogu kaip pvz klp lazerinis, man reikejo modelio, jis man parase, susitarem-susitikom, apziurejau modeli, nu neturejau tuo metu lt kai buvo siplanuota, pardave jis ta modeli kitam bet gavo kita, biski brangiau bet susitarem kad grazinsiu iskart kai turesiu, kai tik gavau pinigus iskart grazinau ir dar reikiamu daliu nusipirkau

buvo iskyle bedu su nitro rc (zalias dar visiskai buvau, db jau nokti pradedu

), atvaziavo ir padejo, viska paaiskino. manau kiekvienam mieste turi but toks zmogus ir nekils dideliu bedu, o jai kils tai kreipies ir viskas. aisku gali but galimybe kad po kiek laiko nusibos jam kiekvienam padet, bet nemanau kad kolega paliks kita kolega bedoj.
o jaigu jau taip reik itrader tai galit pasinaudot bmx.lt forumu, tik reik kas moketu isimt ta koda is ten ir idet cia. tik ir tas itrader pasakysiu nelabai veiksminga priemone, geriausia manau butu daryt kazka panasaus i tuktuk pardavimu skilty, o pirkimuose tiesiog vartotojas nurodo ko iesko, ir jai kas nors tures ta preke imeta ja i pardavima ir paraso tam zmogui, arba pirma paraso ir paskui ideda. tada nebutu aferizmo jau tikrai.
blogiausiu atveju galima bandyt tartis su tuktuk administracija kad jie sukurtu skilti rc modeliam ir dalim, manau jie sutiktu, nes uz kiekviena parduota preke jie sau kazkoki procenta ima nuo sumos, ir jiem tai butu papildomos iplaukos. ir butu labai didele galimybe kad sis frm patektu tarp remeju, nes cia yra visa bendruomene kurie parduoda tik vieno tipo diagtus, tai modeliai arba ju dalys o ne kokie saldytuvai ar skalbenkes...