GS nerašyk visko pagal save... Man kainos nėra pirminis rodiklis, o tau yra. TOdėl nespresk viso marketingo pagal save. Pasakiau tai, jog ten marketingas yra paskutinėje vietoje, o yra grupė žmonių, kuriems reikia gražaus išstatymo, neužtenka dulkėtų vitrinų ir velniai žino kur sukištų prekių, parduodamų apdulkėjusių ir aptrintomis pakuotėmis. Esu iš tos grupės žmonių, kuris tikrai netikrina kur prekė litu brangesnė ar pigesnė, o prekinuos ten, kur man yra pateikiame reikalinga informacija, prekė atrodo išvaizdžiai ir juolab, aplinka maloni akiai. Labai smagu, jog tau nepatogi vieta problemų nesudaro, bet ne visi turi laiko pusvalandi kapanotis iki parduotuvės per mašinų grūstis ar blogai sukoreguotos aikštelės. Beje, prekybai vieta yra vienas pagrindinių faktorių... IR nereik skiesti, kad vieta yra visiškai dzin...
O kainos, čia jau atskira politika. Vieni žiūri, kad kuo daugiau parduot, kiti tenkinasi mažesniu pardavimu, bet didesne marža. Taip, kad nereikia visko varyti į vieną pusę, čia jau prekeivio pasirinkimas, kokia jis nori strategija dirbti ir manau tikrai ne tau spręsti, kas dirba gerai kas blogai. O išreikšti nuomonę turim teisę kiekvienas, kad ir kokia ji būtu ir nereikia dėl to kitų kritikuot ar rėkaut, kad jie postringauja.
|