Dabar yra 05 Lie 2025 06:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: "Kaip vaikas sraigtasparnio norėjo"
StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 16:34 
Mo
Mo

Šiame forume esu visiškas naujokas, visada tik skaitydavau. Šiandien prisiregistravau, nes nusprendžiau parduoti vieną iš savo modelių.
Skelbimų skiltyje įdėjau skelbimą, kad parduodu sraigtasparnį. Na ir kaip reikėjo tikėtis, visada atsiranda asmenų kurie nelabai gerai skaito, todėl gaunu SMS iš +37060201768 su pasiūlymu keisti sraigtasparnį į pneumatinį šautuvą ("sveiki gal domina sraigtasparnio keitimas i pneumatini sautuwa rusiska iz38f"). Manau yra etiška į tokias SMS neatrašinėti, bet "pirkėjas" toliau agresyviai atakuoja žinutėmis: "Domina ne?". Vėl nieko neatrašau. Tada matyt "pirkėjas" susivokia, kad reiktų paklausti kokio realesnio klausimo.. gaunu žinutę: "kokia kaina galutinė už merlin" į kurią atrašiau, kaip vėliau suvokiau tai buvo mano pagrindinė klaida. Iš karto pasipylė tie patys klausimai ir pasiūlymai keisti į pneumatinį šautuvą, elektrinį trax... atsakius neigiamai gavau išsamų aprašymą kaip man sunku bus šį modelį parduoti, nes lietuviai perka tik Trex 450, Copterx 450 dėl jų galimybių, atsarginių dalių ir t.t.
Nepraėjus nei 20 min. gaunu SMS iš +37060298237 "Svejki mano tevui dave jusu numeri pazistamas jus skraidet su lektuwu. Jus ar jusu tewas kazkada turejo gera pneumatini sautuva 4.5mm. Tai va gal noretumet parduot? Gera sautuwa Nupirkciau brangiai iki 800lt. ir siandien galeciau paimt. Esu panevezietis".
Iš pradžių pagalvojau, kad čia po švenčių visiems šautuvai vaidenasi :) Ir tik tada supratau, kad čia man atkaklusis "pirkėjas" kiša sėkmingą verslo planą. Suprask iškeiti modelį į šautuvą, ir šautuvą parduodi kaip iš dangaus nukritusiam pirkėjui už dvigubai didesnę kainą :woww
Truputi paieškojęs informacijos: , supratau, kad čia jau pagarsėjas "modelistas", jau minėtas temoje . Trumpai parašiau "pirkėjui", kad jo bandymas nesėkmingas ir, kad aprašysiu bandymą forume. Aišku sulaukiau prašymo to nedaryti. Tikiuosi, kad nors vienas iš numerių yra abonimentinis..labai jau įdomu pasidarė koks vaiko vardas :? Vaike, tikiuosi man pavyks greitu metu ir galėsiu pakeisti "pirkėjas", "Vaikas" į "Vardenis Pavardenis".

Tikiuosi ir aš sulaukti kokio grasinimo ar spaudimo ir tada galėsim susipažinti artimiau :hi .

Yra paklausa, bus ir pasiūla!
Gerų artėjančių naujų!

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: "Kaip vaikas sraigtasparnio norėjo"
StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 16:46 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Cha,lygiai tokia pati žinutė atėjo gruodžio 19d>>SMS iš +37060298237 "Svejki mano tevui dave jusu numeri pazistamas jus skraidet su lektuwu. Jus ar jusu tewas kazkada turejo gera pneumatini sautuva 4.5mm. Tai va gal noretumet parduot? Gera sautuwa Nupirkciau brangiai iki 800lt. ir siandien galeciau paimt. Esu panevezietis"
<<tik vietoj 800 lt siulesi už 1500 lt nupirkt. :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:15 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Ir man siule ,ir katik dabar gavau SMS ar noriu pirkt sautuva :D Ciuvakas kogero Igoris vardu ,bet tiksliai nzn :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:16 
Modeliuoto
Modeliuoto

Nemirtingas veikejas, kazkada cia rase, kaip jis gailisi kad kazka apgavo... Varo toliau savo aferas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:23 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

Čiuvas ir šian prieš kokį dešimt min siūlė pirkt šautuvą su šoviniais....už 1300.....cirkas,ką čia pasakysi...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:27 
Pardavejas - aferistas

.

Paskutinį kartą redagavo audriusrc 07 Sau 2011 11:28. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:39 
Modeliuo
Modeliuo
Vartotojo avataras

nu nezinau kaip jums bet kai as is igorio pirkau startbox'a viskas buvo labai gerai

- buto nuoma palangoje

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:44 
Modeliuoto
Modeliuoto

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 17:56 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 18:00 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Noriu patikslinti jog atsirado šioje temoje bendravardžių, tad prašau būti atidesniems ir nepainioti dviejų skirtingų žmonių.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 18:33 
Modeliuoto
Modeliuoto

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 18:44 
Modeliuo
Modeliuo

tai taip išeina kad tamstos pardavėjo-aferisto nr čia ne šiaip figūruoja, o gal dar kokią versiją išgirsim? gal pavogė telefoną? gal po nakties neradai sim kortelės? :D :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 19:08 
Pardavejas - aferistas

.

Paskutinį kartą redagavo audriusrc 07 Sau 2011 11:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 19:17 
Modeliuo
Modeliuo

kam tau žinot koks jo nick, juk nesiaiškinsi, tegul "šustri" modeliuotojai aiškinasi :D :D
žinai man atrodo kad jeigu visalaika visokiausi panašūs reikalai tiesiog limpa prie žmogaus tai tas išskirtinis parašas prie tavo nick'o ne veltui suteiktas cry
šiaip nesu mėgėjas užsipulti ar kažkaip panašiai pyktį ar kažką ant kitų išliet, bet tos istorijos kai vieno numeris staiga panaudojamas be jo žinios ir jis čia visai niekuo dėtas tai jau žinot savigarbos reikia turėt, makliavoja, painioja, pina visokius planus, audžia visokiausius versliukus ir kad tik kažkokios naudos, nesvarbu nei pagarba kitam nei savigarba nei niekas :no

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2010 19:36 
Mo
Mo

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt