Sveiki,
esu naujokas, turiu kruva klausimu..Pradesiu nuo to, kokie yra mano pageidavimai. As noriu pilotuojamo aviamodeliu su kamera ir akiniais, kad galeciau grozetis tiesioginiu skrydziu. Buvau papiktintas, kad modeliai.lt i mano prasyma pateikti pasiulyma neatsake deramai, tad noreciau kreiptis i jus, ka jus patartumet, kiek mazdaug tai gali kainuoti, kas be ko mane domina optimaliausias kokybes ir kainos santykis.
Is sito mano noro, man kyla daug klausimu, pvz. nuo ko priklauso valdymo nuotolis? akiniu ir kameros nuotolis? I koki auksti gali modeliai pakilti? Ar modeliai, kaip pvz.
http://www.modelis.lt/product.php?id_product=19235 gali kilti staciai aukstyn? Kaip tai nustatyti Ar traukos jega didesne nei 1 kg?..I kokius lektuvo parametrus reikia atkreipti demesi, elektronikos parametrus?
Trumpai apie save, esu komerciniu lektuvu megejas nuo vaikystes, tad apie aerodinamika, eleronus, rudderius ir tt ziniu turiu ir zinau kaip viskas veikia.
Toliau tesdamas nauja tema, noreciau pasiteirauti, kur rekomenduotumet rasti nedideles apimties literaturos apie aviamodelius, sakykim variklius, elektronika, kaip elektronika veikia viduje, kokie skirtumai ir tt. Beabejo gal but yra ir speciali literatura pilotavimui, jeigu ten yra sudetingiau nei as isivaizduoju. O jei viskas tinka kaip ir realiems lektuvams, tada gal skaityti ir neverta.
Is anksto labai dekoju uz issamius atsakymus.