Siulyciau nepirkti is sito zmogaus. Jis yra apsimelaves siknius (nenoriu baisiai keiktis, tai uzteks ir tiek). Buvo sutarta, kai pardaviau jam sita ciklona, kad jis man is pradziu duos 600lt, po to dar 150. Tai buvo rudens pradzioj. Visa laika iki dabar "neturejo litu". Kai suzinojau kad pardave vaziuokle ir gavo pinigus, prasiau jam kada jis man atduos skola, buvo neatrasyta 3 dienas. Tada as jau rimtai pradejau nervotis, pasakiau kad turi 3 diena su manim susisiekt. Atrase. Toliau taremes taremes ir daejom iki to, kad jis man neduos pinigu, neduos tevu numerio kad galeciau normaliai pasneket ir is tu pinigu pirks nauja vaziuokle ir turiu jam neaiskint kur pinigus det (tipo kad skola grazint). Tai va, issipasakojau. Zinoma, jums sprest ar pirkt is zodzio nesilaikancio ****** ar paieskot kokio normalaus zmogaus

Jo prekes (kad kiti nepardavinetu) HPI 200mm '66 Mustang kebulas (sidabrinis su 2 juodom linijom per vidury ir superchargeriu ant kapoto), HPI RF-10 imtuvas, 3000mAh akumas (raudonos celes, su formule, pamirsau pavadinima, bet prasideda hobby..., is lemonos), firebolt 15T variklis (nu sitam kaip ir nera kazkokiu skiriamuju zenklu, matos fotkej), hl 320A regas (irgi kaip ir neatskiriamas labai, matos fotkej), ratai (fotkese matosi, tuoj imesiu), serva sf-1(jos nei foto neturiu...), siustuvas (cirrus kazkoks, 27mhz FM)
nekreipkit demesio i kebula
P.S. didziausia tikimybe kad pardaviens imtuva ir siustuva, nes jau bande prastumineti. Bukit zmones, nepirkit, nepalaikykit sukciu

valdymo fotkes yra virsuje, jei isims, parasykit, nes turiu issisaugojes.