|
lektuvas buves nezymiai apgadintas, buvo isluzusi vaziuokle, aplauzyti sparnu galai. Dabar viskas graziai sutvarkyta. Parduodu tik pati lektuva. Yra imontuotas supertigras 8,3 ccm, jam uzdetas tokio pat tigro duslintuvas (sudauzyto), todel dusliko ausis viena nuluzus, teko prikniedyti savadarbi laikikliuka. Siaip variklio kartu nesiulau ne todel kad duslintuvas tvarkytas, bet todel kad graziai ir patikimai dirba. Nors isdeginti jau 8 l kuro, bet jeigu kas nores kartu ir variklio tai noriu +180 litu. Siaip varikli issiimsiu.
Dabar minusai: apibraizytas kabinos stiklas, gale idetas didelis ratukas, nes kylant nuo musu tako mazi uzsilenkia bei neislaiko uodegos ant ziauriai nelygaus tako. Didelis ratukas pasiteisino, tik negraziai atrodo. Be to, modelis apdengtas ne speciale, bet polivinilchloridine plevele is senuku. Ji minkstoka ir sunkoka, bet labai labai gerai prilimpa. Galima purksti valiklius visokius - jokie kampukai neatsilupineja. Dengiau ja nes zymiai pigesne.
Na ir pabaigai tai saziningai pasakysiu jog sitas lektuvas man asmeniskai nelabai patinka del savo skrydzio charakteristiku, nusprendziau isigyti katana, todel sita parduodu. Nerekomenduoju nei visiskai neskraidziusiems su vd, nei jau gerai lakstantiems, tinka jis tiems kam atsibodo aukstasparniai treneriai. Naujo kaina 260, as noreciau 150 (ideta atskirai pirkta vaziuokle, normalus plastmasiniai lankstai, perdarytos traukes), bet ir savo kaina galit pasiulyt jei ka domina.
P.S. lektuvas Kaisiadoryse, niekur tikrai nesiusiu, nebent patys atvaziuosit, nes bijau kad nemates realiai po to pirkejas nereikstu man priekaistu. Jei norit foto tai parasykit email man i pm, atsiusiu.
|