Sveiki, senai čia besiliankiau ir dar seniau jau nebeužsiemu šiuo hobiu, bet atradau keletą daiktų, likusių nuo mano HPI Sprint-2 modelio.
Iškart prie reikalo:
LiPo 2-3 celių pakrovėjas Mystery (Krauna 800mAh), puikiai veikia. (parduodu be blokelio)
Servo mechanizmas HPI-SF1, senai bandytas, bet ramiai gulėjo spintelėje, tad turi veikti. Pirktas naujas, aš vienintėlis savininkas
Akumas LiPo 2 celių 5200mA. Buvo pakrautas storage režimu su kompiuterizuotu pakrovėju (pasikrove 5236mA berods) ir palikau spintelėje. Nesenai ištraukęs vėl pakroviau (krovė apie 4h su parduodamu pakrovėju, bet reikia nepamiršt, kad buvo jis ir įkrautas, bet dėl talpos negarantuoju, kad pilna išlikusi)
Variklis Carson, man rodos 23t arba 21t. Reikia susitept guoliuką, nes cypia.
Du gaubtai matę ypač daug gyvenimo, puikiai sueis treniruotems
Nuotraukos:
http://www.imgur.com/a/nuObW/embedJei kas dar domina apie daiktų būklę klauskite, kiek galėsiu padėsiu.
Pradinė kaina: 1€
Minimalus kėlimas: 1€
Aukciono pradžia: 2015-03-23
A̶u̶k̶c̶i̶o̶n̶o̶ ̶p̶a̶b̶a̶i̶g̶a̶:̶ ̶2̶0̶1̶5̶-̶0̶3̶-̶3̶0̶,̶ ̶s̶t̶a̶t̶y̶m̶a̶i̶ ̶p̶r̶i̶i̶m̶a̶m̶i̶ ̶i̶k̶i̶ ̶2̶0̶h̶.̶ ̶P̶o̶ ̶2̶0̶h̶ ̶(̶P̶V̶Z̶:̶ ̶2̶0̶:̶0̶0̶:̶1̶5̶)̶ ̶j̶a̶u̶ ̶n̶e̶b̶e̶b̶u̶s̶ ̶p̶r̶i̶i̶m̶a̶m̶i̶
Aukciono pabaiga pratesiama dėl forumo techninių nesklandumų iki: 2015-04-03, statymai priimami iki 20h. Po 20h (PVZ: 20:00:15) jau nebebus
Kadangi forumas kelias dienas neveikė, o atsigavo tik šiandien, tai manau būtų sąžiningiausia aukcioną pratęsti porai dienų (jei bus labai didelis nepasitienkinimas, ar nepritarimai, bus priimtas paskutinis statymas prieš forumo nulūžimą).
Už siuntimą moka pirkėjas, siunčiu paštu, paštomatais, kurjeriu, autobusais. Panevėžyje galiu parduot į rankas
Paštu galiu siųsti ir išpirktine, bet už pervedimo mokestį moką pirkėjas. (Pervedimo mokesčiai berods 3€)
Su laimėjusiu bus susisiekta PM. Taipogi tinka email arba skype, jei jis tokį pateiks
Sekmės