Akinių nenešioju, tai -4 netiks.
Pagaliau, po pernai metų vasaros, šiandieną vėl pakilau paskraidyti. Skraidžiau su reinkarnavusiu, pernykščiu skenduoliu PR 6" . Kaip buvo gera

Ir su normaliais FPV akiniais, pagaliau. Tų pasiblurinusių kraštų nei pastebėjau, nei man jie trugdė, buvo pasaka

Tiesa akinius reikėjo pozicionuoti ne tiesiai į veidą, o kampu. Taip tarsi jie pasvirę žemyn ir į mano akis vaizdas ateina šiek tiek iš apačios. Kolkas skridau su originaliais guminiais kaušeliais, kad suprasčiau skirtumą kai pereisiu prie sk8robo paraloninio varianto.
Keistas, bet geras jausmas buvo po visų skrydžių peržiūrėti DVR įrašus, kuriuose matosi visa OSD info. Kiek batarkės, koks gazo lygis ir etc.

Batarkės po žiemos kaput, prastai laiko srovę, nors buvo normaliai storintos, ne ant pilno įkrovio. Peržiūrint video matosi, kaip su kiekvienu gazo myžtelėjimu buzina aliarmas, o viena gera kartą užmyžus po aukšto nėrimo žemyn viskas išsijungė padavus anglių. Greičiu sandėlyje atsirastų multistarų 1400mAh 40-80C, atsinaujinčiau.
Rasoti nerasojo, bet visada laikiau ant kaktos kai nenaudojau. Žmona atėjus pasmalsauti išsigando, kas mano kaktai pasidarė, nes ten kažkoki raštai/guzai išsispaudę
Tik po tokios ilgos pertraukos skilsai ne kažką

Aišku geriau nei pernai sezono pradžioje, kai tik pradėjau juos įdirbinėti, bet vis tiek. Po to kai per pirmas dvi baterijas sulaužiau desėtką propų, VTx anteną bei VTx nulūžo mygtukas ir įlinko skardinis ekranuojantis dangtelis aš supratau, kad reikia ramiau ratus pasukti ir palaipsniui atgauti įgūdžius