roki, aš viską suprantu, reikia ir pablevyzgot, bet tai negi sunku temos pavadinimą pakeist į "roki blevyzgos" ar "roki projektai"? Tada eis skaityti tie kam įdomu. Aš pvz., pamačiau, kad tema apie autopilotą ir 3m lėktuvą, man tai įdomu, todėl einu skaityti naujas žinutes ir randu foto, voveres, kvadus... Nu nei vienas šių dalykų čia neįdomu, nes apie foto tikriausiai turiu daugiau informacijos galvoj, nei šitam forume sudėta, kvadams dar nedaaugau, o skrydžio automatizavimo ir pagalbines priemones konstruoju pats (todėl įdomu paskaityti apie komercines sistemas)... Gal Jums senbuviams ir aišku, kad vat toj temoj blevyzgoja rokis apie viską, anoj ten temoj kokia stevita putinukus reklamuoja, dar kokioj kitoj temoj dar kasnors ten kažką blevyzgoja, bet iš šalies, tai žinokite visiškai neaišku. Temos pavadinimas turi nusakyti kas toje temoje yra, o čia - vienas pačių netvarkingiausių forumų kokius teko matyti

Informacijos įdomios labai daug, bet ją atrasti, tai turi pereiti kalnus kažkokių nereikšmingų blevyzgų, dienoraščių ir dar bala žino ko

Temos pradžioj, kaip ir sakai - viską radau, tiesiog kai tema pašoka į viršų, atrodo, kad kažkas naujo į temą, atsidarai, o čia blevyzgos ;) Yra juk kažkokia speciali tema skirta dėti foto ir video, tai kodėl negalima dėti ten? Yra tema blevyzgoms, tai kodėl negalima blevyzgoti ten kartu su kitais blevyzgotojais? Ar tiesiog forumo favorituose vienintelę šią temą išsaugojai ir visais gyvenimo atvejais rašai čia?

Kam tuomet kitas tūkstantis forumo temų, gal visi pradedam apie viską rašyti šioje temoje?.. :O Visus naujokų klausimus pvz? Koks skirtumas, kad tam yra kitų temų, ane? ;)