Klausimas seip, nzn kaip cia isdestyti kad eitu suprasti. Ant ark birdo yra jumperis kuris dedasi tam kad is curento dalintis leketra i video sitema ( jis buna uzdetas standartiskai kaip sakant pagal nutylejima ) taciau tas reikalas nesuveikia, esu priverstas isimti jumperi ir uzmaitinti video atskirai. Jei uzmaitinu atskirai man rodo tik video sitemos mah suvartojima, jei uzmaitinu nuo to pacio, ar tiesiog prijunges laidelius per servos pina nuo batarkiu i arbirda arba kaip kad as padares ant curento kitoje puseje kur galima dasilituoti ir gauti 12v man rodo bendra elektros suvartojima, bet osd turetu rodyti du atskirus, video su zaibo ikona ir bendra sistemos valdymo varyklio sunaudojima su batareikos ikona. SItas reikalas nepavyksta... Ar cia curentas grybauja, ar cia birdas? Neatmetu galimybes jog buvau kazka pritrumpines... nes vienu momenu kai man nesudirbo birdas beveik buvau isitikines jog uztrumpinau... pajungiau atskira maitinima video sistemai per birda viskas kaip ir veikia. Dar toks keistas dalykas, jei pirma ijungiu maitinima varikliui bei imtuvui o poto birdo video sitemai, birdo osd tiesiog nepasileidzia.. jei pirma birdo video sitema uzmaitinu o poto sitema viskas good... Zodziu as kaip visada pilnas netiketumu, be sito as ne zingsnio... ( tai privercia tobuleti ne tik fiziskai bet ir dvasiskai

is esmes mane tenkina atsakymas ir "bbz" bent zinosiu kad ne vienas kazko nesuprantu