Nu va

Deivis viską parašė, ką aš norėjau dabar rašyt

Net neturiu ką pridurt. Nebent paantrint.
Čia kiekvienam savaip, jei tau, Gyti, patinka mirtinas sukibimas, tai puiku, išsiderėk tas padangas ir važiuokit

Aš tokioj klasėj nedalyvaučiau. Man nepatinka važiuot bėgiais, ir bendras vaizdas atrodo kaip karuselė, greitai ir visada vienodai... Žiūrovams tai nuobodybė iš vis... tik spėk akis ganyt... Nėra jokio netikėtumo faktoriaus, laimi tas kas greitai akis judina, ir gerai išima posūkius, pagal trajektorijas...
Kitas dalykas, aš netikiu, kad super soft, ar dar soft nudilusios padangos slysta kaip drifte......... manau super softo slikai turėtu dirbt įdealiausiai, slydimo ir sukibimo atžvilgiu. Tai iš kart mintis kyla, paprasčiausiai nudėvėtas padangas padaryt slikais (kaip buvo foto) ir važiuot. Tokių padangų turėtu turėt kiekvienas bagio savininkas

Dar vienas dalykas. Pastebėjau, kad tu, Gyti, nori sukibimo pačia mažiausia kaina, užsidėt šipus... O man ta mintis su atitinkamu rato vietų tepimu tuo tepalu visai patiko. Jau reiktu ir paeksperimentuot. O visa tai įneša kibirkštėlių... Bet, manau nereikia jų net tept, turėtų būt sukibimo pakankamai tramplynam peršokt. Jei neužtenka, reikia užsimot daugiau. Offroade irgi ne visada pavyksta peršokt, jei blogai iš posūkio išeini...