Nagi,nagi,gryztu i foruma po beveik metu pertraukos su hobiu...Cia matau tema apie hyperiukus,pats turiu hypery 8.5,super modelis,ir nereikia rekti kad sunkus ar dar kazka,galiu yrodyti kad svori ne kazin kiek maiso,o pradedanciajam aplamai dar ir padeda,tik iskarto patarsiu nepirkti RTR versijos,as padariau ta klaida megindamas sutaupyti,tai gavosi vos ne dvigubai kaina....Siulyciau hyper 8.5 pro varianta ir kaip pradedanciajam pigesny varikliuka,as siuo metu ysidejas GO varikly,esu labai patenkintas tiek jo kokybe tiek kaina po to kai per nacionaliniu finala RB varikliukas uz kury buvau susimokejes 400 euru uzsilenke,o suka tikrai ne ka prasciau uz RB,Novarossi ir visus kitus pro tipo variklius...Bandem su vienu jiegas ant tiesios trasoi,pas jy buvo novarossi toro nero tik po apkatkes,pas mane go,tai prie posukio as ji buvau palikes ant mazdaug pusantro metro, o tiesiosios viso gal 20 metru

,beja pas abudu buvo hyper 8.5...kas liecia hyperio svory,turiu pazystama kuris praeita sezona klubinese vazinejo su hyper 8.5 ir beja laimejo visa sezona( tiem kas netiki:
http://www.youtube.com/watch?v=siy1Ez0kuwc),o siemet jis vaziavo su losi 8th,bijau apsimeluoti,kazkokodel neveikia klubo tinklapis sendien,bet jai ne klystu jis tiktai 3 siemet...Pats galvojau kad keisiu i losiuka,bet finale nusprendziau kad bent zimos cempionata tikrai vaziuosiu su hyper 8.5