Pagaliau beda su serva per gyro baigesi....... aisku ne savaime , bet su P3TRO pagalba. dar karta aciu JAM labai , labai. sios dienos susitikimas musu, virsijo, visus mano lukescius. Turedamas laisvo laiko, P3TRAS ne tik isoperavo "vezi" is tos servos, bet ir trumpai apziurejes heli , ir kai ka radijoje pakeites nustatymus, jis paeme ir mano heli neplanuotai pakele i ora. esme tame, kad as jo nebuvau pilnai nustates, sureguliaves ir viska dariau is akies, ir tarsi laikinai. bet pasirodo, viskas buvo teisingai ir tiksliai. viskas sulygiuota ir sureguliuota, kad helis net nevaldomas kabetu ore.... Va taip. dziaugiuosi savimi, kad labai netiketai issiaiskinau, kad galiu lyg ir pradeti uzsiimineti heliais. nes maniau, kad gal bus per sunku ir ne man. o pasirodo apie 150val, skaitinejimo straipsniu forumu ir kiti linku apie helius, dave stipru rezultata. As sugebejau.... zodziu liko tik viska perverzti, ka reikia sutepti ir suklijuoti sregius. ir pasirodo helis jau skrydziui paruostas. RTF )) tai dar karta ACIU Tau P3TRAI, pirksiu, gedos kryziu, ir bandysiu kaboti, kaboti, kaboti., po judeti judeti, judeti, o kada nors gal ir skristi skristi skristi tai tiek su tuo mano heliu politikos.......
|