Dabar yra 04 Lie 2025 07:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Su Jusu pagalba pradedu rinkti garsuji hk450pro :)
StandartinėParašytas: 22 Kov 2011 17:10 
Mo
Mo

turedamas , laisvo laiko bandziau nuresetinti viska, ir dar bandziau sukurti dx6i tariama kita modeli helio rezime. pasirode, kad sukurus nauja helio kanala kuri laika servos eigos i abi puses buvo vienodos, o kai pajudini heli, perjungineji gyro is skaitmeninio i paprasta rezimus, vel ta prakeikta serva, kuri man tuoj VEZI ivarys, i viena puse juda daugiau i kita maziau. esme Kaunieciai, pasisiule i pagalba ir bandysim, vietoje gyvai jieskoti priezasciu. as imu jausti, kad gyras grybauja. .... bet jis tada netiksliai judintu serva, kai judinu pati heli. o toks vaizdas, kas judinant jis greitai ir tiksliai, duoda impulsus servai, o tik kai pradedi judinti radios svirtele, i viena puse eiga zyyyymiai mazesne. nezinau, bet gal ketvirtadieni ta problema issispres... nes nezinau ka bedaryti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Kov 2011 19:15 
Mo
Mo

Pagaliau beda su serva per gyro baigesi....... aisku ne savaime , bet su P3TRO pagalba. dar karta aciu JAM labai , labai. sios dienos susitikimas musu, virsijo, visus mano lukescius. Turedamas laisvo laiko, P3TRAS ne tik isoperavo "vezi" is tos servos, bet ir trumpai apziurejes heli , ir kai ka radijoje pakeites nustatymus, jis paeme ir mano heli neplanuotai pakele i ora. esme tame, kad as jo nebuvau pilnai nustates, sureguliaves ir viska dariau is akies, ir tarsi laikinai. bet pasirodo, viskas buvo teisingai ir tiksliai. viskas sulygiuota ir sureguliuota, kad helis net nevaldomas kabetu ore.... Va taip. dziaugiuosi savimi, kad labai netiketai issiaiskinau, kad galiu lyg ir pradeti uzsiimineti heliais. nes maniau, kad gal bus per sunku ir ne man. o pasirodo apie 150val, skaitinejimo straipsniu forumu ir kiti linku apie helius, dave stipru rezultata. As sugebejau.... zodziu liko tik viska perverzti, ka reikia sutepti ir suklijuoti sregius. ir pasirodo helis jau skrydziui paruostas. RTF ))
tai dar karta ACIU Tau P3TRAI, pirksiu, gedos kryziu, ir bandysiu kaboti, kaboti, kaboti., po judeti judeti, judeti, o kada nors gal ir skristi skristi skristi tai tiek su tuo mano heliu politikos.......

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Kov 2011 19:24 
Modeliuoto
Modeliuoto

Malonu, kad pagaliau kazkas, ir net ne kazkas gavosi :) :)

O gal galetumei atskleisti, kas per problema buvo, kad jei ka ir kiti pasiziuretu? :)

HK-450 GT Pro

Spektrum DX7 & AR7000

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Kov 2011 20:35 
Mo
Mo

as prigrauzes desimtis straipsniu, video medziagos, ir kitu specialiu saltiniu apie helius, buvau giliai isitikines, kad uodegos serva turi buti taip pat 90laipsniu kampu ir ne kitaip. o kad ji tokia taptu, tiksliai nustaciau su subtrimo pagalba. nes iskarto nelabai panasiai traukute ant servos dejosi i ta 90 kampa. taigi subtrimo skaiciu buvo berods 45. o Petras sake, kad uodegos serva n e g a l i m a su subtrimais reguliuoti, nes momentaliai i viena puse eiga pasidaro maza, o i kita didele..... ji gali nebutinai idealiai 90kampu stoveti, nes gyras islygina, o mechaniskai su radija, rankenele judindamas, to , kad ne 90kampas skrydzio metu nejauti. taigi viskas baigesi, o da kai mano heli greit surinkta ir beveik nereguliuota nuo zemes atkele ir pakabojo minute kokia, nu tai nerealiai jausmas buvo.
p.s. Kansway, pas mane atitiko irgi gyro skaitmeniniame rezima 70. kaip ikaltas laiko uodega, ir pats helis super stabilus. paleido ore visas svirteles, tai jis vos vos i prieki judejo, tai reiks patrumpinti galine leksteles traukute, vienu apsisukimu. tai tiek. aciu ir Tau Kansway uz visas pagalbas, patarimus ir t.t.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt