del pinion tarpelio sureguliavimo, tai man labiausiai prilipo toks budas hmm : as taip vaziuojantiem modeliampaskutiniu metu reguliuoju

, atleidziu variklio varztukus taip kad su pirstai nevisai lengvai bet stumditusi variklis, tada ijungiu modeli kad tipo vaziuotu (nebutinai pilnu gazu) ir prispaudziu varikli kad nebutu tarpelio, tada garsas nekoks biski

ir po labai biski atitraukineju varikli kol dingsta nemalonus garsas ;) ir uzverziu, buna uzverziant vel garsas atsiranda, bet pakartoju viska ir vsio , ir gaunasi labai teigiamas ir greitas rezultatas ;) , kaip sakant tarpleis nei per didelis, nei per mazas buna

heliui pastaciau is akies, ir gavosi gerai irgi, bet veliau jei reikes tai gal darysiu savo budu
o dabar del to mano helio kuris neskraido vis dar

buvau siandien pas anglika viena kuris tikras heliu ir aplomai rc maniakas, turi tris nitro 600helius, nezinau kiek ten kitokiu, septynis 450 dydzio helius turi ir dar visokiu ten

tai padejo mano heli i ora pakelt pagaliau

, beda tik kad buvo vejuota siandien, tai jis pats paskraidino kiemeli prie namu, bet esme kad sureguliavo, ten biski turejo perreguliuoti viska...

dabar setinga padare mokinimuisi skraidyti, taigi jau kelsiu savarankiskai kai oras leis, o siaip dave pasipraktikuoti su indoor maziuku heliu bet turinciu uodegoj varikliuka, ir tas efektas ir pas ta maziuka heli pasirodo kad yra, kai bandai kelt, jis slysta i kaire

bet kai pakyla tai tada ok viskas
tai tiek, ryt poryt kelsiu savaji pats, gal ir video bus

ir dar kazkokia nedidele problema, cia gal zinos tie, kas turi patirties su spektrum? kai throtle stickas apacioj ir per meniu nustatyta "0" bet ijungus heli, vistiek pradeda suyktis mentys, ir tik su trimu galima pakoreguot kad nesisuktu jos, siaip sake kad turetu nesisukt mentys jei nustatymuose 0, sake gali buti suristas siustuvas su imtuvu blogai, nes gal as kai bindinau, tai laikiau throtle pakelta kazkiek.. ar cia taip gali buti ? ar cia normalu, ar cia binding problema?