Cia ironija kaip ir netinka.....
esme tame,
kad savo klaseje tt01 yra neprastas modelis bet lyginti ji su Pro klase visiskai neverta, jis tiesiog nesugebes parodyti tokiu rezultatu. Jei kas ir galetu taip sureguliuoti tt01 kuri galetu pasidraskyti su Pro klase toks modelis ilgai negyventu, vis delto daliu gamybos tikslumas, patvarumas ir kokybe skiriasi. Cia galima iskirti dvi grupes modeliuotoju: 1. kuriems patinka visokie navarotai, tipo karbonas ir aliuminis. Nemaciau tokio modelio varzybose. 2. Rungtyniaujantys zmones paruose savo tt pagal reglamenta, aliuminis naudojamas reikalui esant. Stai ir viskas.
As nieko neturiu pries Karbonini kita, jis grazus, patvarus, bet man asmeniskai nereikalingas reikalas. Jei Airijoj galima rungtyniauti su tokiu modeliu, kodel gi ne, vaziuok ir dziaukis pojuciais.
o del kinietisko aliuminio- jis turi bedu su autentiskumu lyginant su originaliom detalem. Pvz. GPM firmos dalis reikia dildyti, kad tiktu, pats su tuo susiduriau. Kai kuriom dalim reikia pirkti ir papildomas dalis, kad tiktu (pvz. lengvintas alu. kardanas 3 racing netinka prie GPM įdeklu ir t.t.) cia turi daug ziureti ir lyginti. arba pirkti visa vienos firmos kita, bet tai kainuoja apie 100$, ar tokios investicijos vertingos? mano nuomone ne. Bet tai tik mano nuomone, kiti gal galvoja kitaip.