Dabar yra 06 Lie 2025 23:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Hpi savage+Traxxas EzStart
StandartinėParašytas: 06 Vas 2009 17:03 
Modeliuoto
Modeliuoto

Gulejo gulejo pas mane Traxxas Ez Start sistemele nuo trx3.3 varikliuko ir nezinojau kur cia ja panaudoti. Nusprendziau uzdet ant savo Hpi savage X 4.6 modelio. Susiduriau su trijomis problemomis:
1. EzStart'o varikliukui maiso kuro bakas
2. Ezstart'as neprisideda lygiai prie variklio back plate.(ir ezstart'e ir back plate yra iskilimai)
3. savage vienpusis guolis hex formos o traxxas didesnis apskritimas su dviejomis plokstumomis.

Problemos buvo issprestos taip:
1. Kuro bakas pakankamai pasistumia i sona perstacius ji laikancius "postus"(nezinau kaip lietuviskai pasakyt). "postai" buvo tiesiog nuimti ir ant tu paciu skyliu bei varztu prisukti is kitos remo puses.
2. Iskilimus esancius Ezstart'e nusveiciau ir pagaminau 3mm storio tarpine, is kompiuterines plokstes. Ez start'as prisisuko ant tu paciu skyliu kaip ir pull startas.
3. Tai pasirode didziausia problema. Tikejausi, kad vienpusis guolis bus isoreje ir tiesiog uzdesiu traxxas orginalu vienpusi guoli, bet mano variklyje(hpi 4.6ho) vienpusis guolis stovi vidui. Tad teko daryti adapteri. Ir kaip as jo nedariau ir is dervos liejau, ir is stiklo audinio siulu su derva, ir is lydmetalio.... Niekas nelaike. Problema tame kad traxxas vienpusis guolis siauriausioje vietoje yra 13mm o savage vienpusis guolis 11mm hex'as. Tad pagaminti kieta adapteri kurio sieneles vos 1mm storio nepavyko. Galiausiai gavau gera patarima is forumiecio(dekui jam). Paimiau 11mm rakto galvute. Pasirodo jos isorinis diametras toks pat kaip traxxas vienpusio guolio, tad reikejo tik padaryti dvi plokstumas ir puikus adapteris gavosi.

man bendrai sudejus reikejo apie 6 darbo valandu kad galiausiai patikimai veiktu starteris.

Stai darbo rezultatas: http://www.youtube.com/watch?v=UjhzkNRE ... annel_page

Prikabinti failai:
20090206(001).jpg [201.3 KiB]
Atsisiųsta 68 kartus(ų)

Jei kas nors domina, pas mane visada viskas parduodama.
Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume