Sulaukiau paskutiniu daliu FPV quadukui, viska buvau pasiruoses, tai per viena vakara surinkes jau galejau i ora kelti testavimui

AUW 640gr su 3.0A Nanotech'u. Uzmetus HK 8x4 propus kabejo ~40% gazo, bet nelabai patiko, tai uzmeciau kazkokius pigius HK 8x3.8SF ir priedo dar uzmeciau 80gr bereikalingo svorio (ale AUW butu 720gr), ir kabedamas ant tiek pat ~40% iskabejo 15min. Tai reiskia, kad batareikai turiu skirta 300gr, kas man leistu koki Zippy Compact 4.0A 25C uzmesti ir skraidyti vos ne 20min.

Acro su tokiu AUW gal ir nelabai, bet FPV bashinti butu pats tas- ir manevringas, ir tuo paciu metu svelnus.
Dedu dar dideli pliusa Naze32 kontroleriui- nuo ankstesnio quaduko nieko jai nebedariau, ir atrodo, kad isvis ten nieko nereikia daryti

Jei turetu LCD kaip KK2, tai butu pats geriausias kontroleris

Gal tik pameginsiu biski pajautrinti gyras ir siek tiek expo radijoj uzmesti, nu cia jau pievose testavimai laukia.
Besokdindamas kieme sugebejau ir nedideli crash-test'a padaryti- uz skalbiniu virves uzkabines numeciau ant betono is poros metru aukscio, tai tik motormountas pasisuko ir tiek. Apie tuos motormountus- norejau, kad butu lengvai pakeiciami, tai su skaudancia sirdimi (del svorio) montavau per 4is varztus. Gavosi biski paliava, nes karbono vamzdzio nenorejau grezti, kad paleisti motora zemyn, o taip kaip yra verziant i motormounta, varztas remiasi guolio lygyje... Tai kaip jau tikriausia atspejot- perverziau ir iskeliau guoli. Gavau biski varzta atlaisvinti, ir dabar pats motoras nezymiai kliba motormounte. Jau uzsisakiau kitokiu motormountu, veliau pakeisiu, ir viskas bus OK Liutas is manes prikolinosi, kad cia ne mano stiliuj tokios chalturkes, bet man skraidyti jau "lomkes", tai bandysiu atsargiai vis priziuredamas
Belieka pratestuoti radijos atstuma, nes ten visur karbonas ir 1.3ghz Vtx'as, ir i pievas