Sk8robo> del propu,tai uzskaiciau tokiu minciu,kad kuo mazesnis ir lengvesnis,tuo geriau. ( Nu aisku nieks nesliuko 6x4 naudot

)
Is esmes tai nuomones del to skiriasi,nes kazkada RCGroupse minia skrajunu rekomendavo 11x4.7 propus tokio,kaip mano dydzio trikopteriui (kojos ilgis ~40cm) Daug kas tada pritare,daug kas bande ivairius ir tipo su didesniais lyg ir stabilesnis.
Bet po to kiti pradejo tvirtint,kad tas pats trikopteris yra labiau stabilesnis su 9x4.7 nei su 11x4.7
As pabandziau nuimt 11x4.7 ir uzdet 9x4.7 ir havosi sh**** atvirai pasakius....bet as nekeiciau jokiu nustatymu. Trikopteris blaskesi kazkaip labai. Tada uzmoviau 10x4.7 ir skirtumo nuo 11x4.7 nepajutau. Skrido taip pat gerai,kaip ir su 11x4.7. Bet pas mane patirties ne prudais tame reikale,kad nezymius skirtumus pajusti:)
Tai paskutiniu laiku ir skraidziau su 10x4.7 ir kai uzsidejau atgal 11x4.7,tai po poros pabandymu gryzau prie 10x4.7 O dabar naudoju 10x4.5 nuo GAUI x330 quado
Esme cia gaunasi tame,kad lengvesnis ir mazesnis propeleris greiciau reaguoja i komandas,ta prasme greiciau isibegeja ir sustoja,kas yra labai aktualu stbilumui. Ir pagal ideja reiktu bandyt skrist su kuo mazesniais (konkreciam varikliui) propais. Svarbu,kad trikopteris kabetu ant ~50% gazo.
Tai va kur as lenkiu;)) Jei tu dabar su 13 coliu propais kabi su 1/3 gazo,tai galetum pabandyt ir kokius 11x4.7 propus,gal stabilumas dar padidetu.
Kaikas nuo 11x4.7 soko ant 9x4.7 ir tipo geriau. Reiks ir man pabandyt:)