turiu ir as klausima del PC kad jau sita tema apie tai

mano loptopas DELL PRECISION M6300 , nu nenaujausias jau bet veikia isskyrus kaprizus kaikuriuos, naudoju XP windows service pack 3,
beda tokia kad buna kartais kai ijungiu kompa jis viskas gerai, uzsikrauna, ismeta ekrana per pusia kur ivedu savo koda, ir tada kai ivedes koda paspaudziu enter kad atsidarytu viskas tai buna kad ismeta lentele jog negali uzkrauti mano setingu visu ir kai uzsikrauna tai buna viska taip kad kai pirma kart nauja kompa ijungi, windowsu srensaveris ir t.t. visi foto ir muzikos folderiai tusti, apacioj ismeta lentela kad gali pravest windows xp tour nu karocia tas buna kai isvis nauja kompa ijungi, kai reik viska nustatyt, tai tada as ji restartuoju ir tada jau jis normaliai isijungia, suvedu vel koda savo ir uzsikrauna mano setingai ir t.t.
ir laikas nuo laiko vis kartojasi sita problemele, jei kas rimta labai tai netaisysiu, bet gal kam taip buve ir zinot kas ten kur negrai???
antivirusine "kaspersky internet security 2010" tai tiek, pats nelabai gaudausi toj kompiuterastijoi

bet gal kas minciu kokiu turit?
dekui