Matau kad kolegos visiškai nesinaudoja paieška bei nežiūri kas parašyta atitinkamuose rc-cars.lt forumo puslapiuose. Klausimas apie Revo jau buvo (aš klausiau prieš pirkdamas konkretų modelį). O štai atsakymas (aiškus ir argumentuotas):
"Techniškai žiūrint Revo pagal matmenis ir svorį atitinka Monster Truck reikalavimus (mūsuose - mano pastaba), nors ir skaitomas 1:10 mąstelio.
Šių metų (2009 sezono - mano pastaba) reglamente buvo liberalizuota šita klasė, stengiantis prišaukti daugiau dalyvių, o pernai buvo padaryta klaida, kuomet leidom dalyvauti truggy tipo modeliams su monster truck'ais. Truggy pagal išmatavimus artimesnis MT modeliams. Tačiau oficialiose ROAR taisyklėse yra vienas gudrus techninis punktas, išskiriantis MT modelius iš 1:10 ir truggy tipo modelių. Tai yra (seniau buvo ir mūsų reglamente) variklio tvirtinimo aukštis nuo važiuoklės dugno - XX mm. Pas truggy tipo modelius ir pas REVO variklis iš esmės tvirtinasi beveik prie pat dugno, ant kojelių, tačiau Savage ir kitų MT atveju varikliai tvirtinami aukščiau ir taip sukeliamas svorio centras, paverčiant modelį realiai skirtą žaidimui, o ne lenktynėms

Taigi, žiūrint grynai techniškai - REVO nelabai atitinka reikalavimus ir klasės dvasią.
...
Tačiau visi mes puikiai suprantame, jog REVO yra labiau orientuotas į varžybas, o Savage į linksmybes ir Revo tikrai turi daugiau šansų konkurencingiau pasirodyti trasoje. Net jeigu ir būtų padaryta išimtis jau įsigijusiems Revo modelius - atsirastų nuskriaustų, po to atsirastų tokių, kurie specialiai pirktų Revo varžyboms dėl jo pranašumo ir būtų dar daugiau piktų (kaip ir važiuojant truggy su mt arba šiemet fluxx važiuojant be sustojimų pit'uose), kad reikia išleisti vėl daug pinigų, norint turėti konkurencingą modelį. Todėl mano nuomonė būtų - ne. Žinoma, tą nuspręsim bendroje diskusijoje, tačiau vilčių mažai."
Citata priklauso gerbiamam Tauriui!
Aš irgi tos nuomonės, kad geriau po truputį formuoti tikrai lenktynines, pasaulyje paplitusias ir vis labiau mūsuose populiarėjančias buggy ir truggy klases. Todėl siūlyčiau naujai perkantiems mašinas ir žiūrėti į tas klases... Aišku tai tik mano nuomonė :-)