Na kagi, prisijungiau ir as prie Rc pilotu
Nutariau imti Apprentice 15E is E-flite.
Papildomus duomenis galite rasti gamintojo puslapyje.
Kainavo jis man 300 euru. RTF su visu pultu dx5.
Siaip man gan patiko savo dydziu ir isvaizda. Duomenys taip pat gan neblogi pasirode kaip lektuvui pradedantiesiems.
Zinoma pries tai praskraidziau su simuliatorium virs dvieju savaiciu tik tada isdrysau isbandyti ji lauke.
Pirmu bandymu tikrai buvo baisu. Pakelimas problemu nesukele, gal kiek per stipriai is jaudulio svirtele zemyn palenkiau, todel kilimas kiek statesnis gavosi. I dangu uzlipau kaip per bangas. Bet veliau jau susivaldziau ir skraide gana graziai, kol stulpo neuzkabinau.
Bet laimei lektuvas gana tvirtas, niekas nekukentejo. Tiesa nutupiant teko pasisokinet

bet dziaugiuosi kad lektuvo nesudauziau
Video is pirmos dienos skrydzio:
Antra diena buvo kiek Vejuota 25km/h. Tai kai pakeliau supratau, kad nieko nebus, reikia leistis, lektuvas sunkiai klause.
Beja, buvau kamera prie dugno prikabines. Kadangi aukstai negalejau pakilti, tai ir vaizdas nekox gavosi, vien pieva ir greit besikeiciantys vaizdai nuo staigiu vejo gusiu ir lektuvo judesiu.
Video is antros dienos:
Trecia diena pasitaike labai grazi ir gana rami. Tai galejau ramiai pakilti ir pasklandyti. Si karta ir kamera prie sono pritvirtinau.
Kilo be jokiu problemu, sklande labai graziai. Vis del to dar prisibijojau paleisti per toli nuo saves. Bet kiekviena karta vis didesni atstuma bandau laikyti. Taigi treciasis video, si karta is paukscio skrydzio:
Ketvirta diena vel labai grazi pasitaike, gal kiek vejas stipresnis 11km/h. Beja labai palankus jis man nusileidimui ant tako buvo, tai galejau pasimegauti letu nusileidimu. Beja tik siandiena issiaiskinau kad mano gumos sparnui tvirtinti buvo per laisvos, teko apsukti dvigubai. Po tvirto uzverzimo lektuva tapo kaip raketa, taip gerai laikesi ore kaip niekada. Deja si karta nenufilmavau nieko. Na bet artimiausiom dienom bus irasyta. Desiu si karta kamera prie priekinio rato, geriausia vieta matyti zeme. Is sono, labai jautrus vaizdas posukiams. Perziurejus video is youtube susidariau nuomone, kad geriausiai nukreipti kamera tiesiai 45laipsniais i apacia. Ziuresiu kas gausis kituose video.