Pas mane yra Futaba 6EX 2,4gh 7ch ir man tai geriausia radija, kokia tik esu turejes. Visko ten uztenka priprogramuoti ir meniu nesudetingas, ir 6 modeliu atmintis, tik kad atskiri imtuvai po 90$ kainuoja

Daba jau atsirado Kvang Siang Xui kazkokios kopijos po 39$ Hobbykinge bet ten pastoviai minusas, reik uzsisakineti is anksto.Uzsisakiau tik 1 pradziai ir iskart pasigailejau,kad ne 5.Siaip tai patarciau tik 2,4gh, nebus jokiu trikdziu. Ir paziurek i DX6 taip pat,kitiem sita geriausia. Cia kaip kam patogu su meniu ir programavimu.As uz savo 220eur mokejau + ten buvo 4 standartines servo, bet galima pigiau internete atrasti. Paziurek Hobbykinge: PRODUCT ID: F6EX24617M1
RATED:
Futaba 6EX 2.4GHZ FAAST Radio System w/R617FS Receiver (Mode 1) Cia su atsiuntimu i Airija apie 150eur iseina. Kitas dalykas butu apsispresti kuria "mode" skraidytum. Mode1-gazas ir eleronai desineje, nors yra visokiu zmoniu ivairiai skraidanciu. 99% pasaulyje skraido Mode2, taip pat ir Vytas,Liutas ir beveik visi.O as skraidau Mode 1, nes man TAIP patogiau ir Vidas taip mane moke. Kai apsispresi, reiktu susitikti, kad paciupinetum tas radio, nes kai nusipirksi, tai ji tarnaus iki galo
Na va, o daba biski apie mano F3A iskamsa: Prasiskraidziau su sypsena ir ranksluoscio neprireike, skrenda kaip ikaltas ir su 6c lipa i virsu ant puse gazo

Toks jausmas, kad biski per lengvas, jam labai patinka greitis ir letai nesklendzia stabiliai- reik tupti su biski gazo. Ant peilio eina kai uoga

Ten ant sparnu yra grioveliai, kad galetum sutvirtinti su Carbon tube, bet prie rinkinio nebuvo, tai reiks butinai sutvirtinti, nes kai eini is greitos kilpos, sparnai biski islinksta. Pilnu gazu kilpa islenkiau ir atlaike, bet man tas elastiskumas nepatinka. Kazkaip skeptiskai ziuredavau i tokio tipo putinius, bet situ tai labai patenkintas-ir manevringas ir labai stabilus. Ir modelis tikrai ne naujokam, turi zinoti,ka darai, jokiu budu nagalima prarasti greicio.Reiks nudazyti ryskiai ryskiai, nes nutolus nelabai skiri virsu nuo apacios