Kestai, skola tu turejai atiduot po 2 savaiciu, uztempei iki pusantro menesio. Tema buvo sukurta anksciau nei atidavei, nes man truko nervai nuo tavo tokiuu nuolatiniu nesamoniu, tad visus perspejau ja sukurdamas.Juk vienam is postu kai atsiakitei parasiau aiskiai-
SKOLA ATIDUOTA. Tavo skola man perdave Donce is kauno nes pats net nesiteikei pasirodyt. Tai ko dabar cia klykauji? dar karta letai perskaityk tema ir rasi mano posta kur parasyt kad tu atsiskaitei ir nebeesi skolingas!
Kas tau sake kad as visu sklandytoju nekenciu??? nukvakai visai tarp savo bugnu? as juk pats sklandytojas ir is sklandytoju tarpo nemegstu gal 4 zmoniu, bet ne nekenciu- visi kovos kirviai daugmaz uzkasti- kas buvo tas buvo.
Man net idomu pasidare- as pasirodo pasikeles... nemanau. Tiesiog uzp%$#t sugebedavai kiekviena karta su savo verkslenimais apie sunku gyvenima tai ir bendraut malonu nebuvo. Kestai, kaip galima siltai tave sutikt jei atvarai prekiu atsiimt vos ne nakti o iejes i namus staugi taip kad langai dreba- mergaite kitam kambary sako- bijojau iseit, maniau kazkas isilauze

tai kaip tave megt uz tokius bairius?

Cia ne najiezdas- tik linksmas atsiminimas, nepriimk vel kaip ispuolio

Taip kad Kestai, atsipeikek viena karta.
O is manes cia daugkas ir daugka yra pirke- is mano puses nei vieno nepavedziau- tai kodel turetu su manim kazkas neturet reikalu???

O va su tavim rimtai reikalu nereiketu turet, nes api^$%@* pirmai progai pasitaikius.
Reiktu surengt apklausa kiek zmoniu esu pavedes as ir kiek esi pavedes tu tai rezultatas jauciu butu liaudiskai tarent- VIENI VARTAI

Vsio, Kestai, taika. Su manim tu esi ATSISKAITES- ta jau pirmai rasiau tik tu pro akis praleidai. Karo kirvis uzkastas- man jau seniai neberupi sitie incidentai su tavim. O kokio dydzio ta skola, ar tik 50 lt, ar net 50 lt- skola yra skola.
Kaip ten bebutu tema lieka ateiciai kaip perspejimas kitiems kurie ateity zada turet su tavim reikalu.