Dabar yra 04 Lie 2025 13:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 103 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: BELT-CP savininku kampelis
StandartinėParašytas: 08 Lie 2010 16:17 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Lie 2010 20:20 
Modeliuo
Modeliuo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Lie 2010 20:47 
Model
Model

Atkabink 3 traukes nuo lėkštės,išsuk viršutinį veleno varžtą-ir nuimk visągalvą su lėkšte.Liks nuogas velenas.Tada įjunk variklį ir įdėmiai žiūrėk-neturi būti nei mažiausio mušimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Lie 2010 22:37 
Modeliuo
Modeliuo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010 07:37 
Modeliuo
Modeliuo

pora nuotraukų kaip atrodo mano DTS modas

tos tvirtinimo ausytės padarytos iš diuralio, donoras diuraliuj buvo senas kietas diskas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010 23:45 
Model
Model

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Lie 2010 13:35 
Modeliuo
Modeliuo

Padariau dar vieną modą, išmečiau flybarą, modelis tapo kur kas jautresnis, bet valdomas :)
tiesa nežinau kaip jums bet aš smarkiai nusivylęs metaliniu upgreidu, gal tik man taip pasisekė, bet mano metalas kažkoks netoks.
visų pirma pastebėjau kai visą metalą susidėjau kad swashpleito guolis liuftuoja, tai atstačiau originalu plastmasinį su geru guoliu,
antrą trūkumą pastebėjau ne iš karto, taip maždaug pusmečio gero reikėjo jei ne daugiau, tai uodega nelabai klausė, bet galvojau kad gyrikas pigus ir serva ne kokia, o pasirodo kai ji pas mane išvis vos veikė, kai niekas nesisuka viskas vaikšto idealiai, mažais abarotais irgi veikia, kai tik daeina iki darbinių sūkių viskas serva uodegos kapmą vos keičia, galvojau sg90 per silpna, pastačiau mg14, vistiek per silpna, kai pameginau rankom pakeisti uodegos kampą, pasirodo ten jėgos reikia vos ne tokios kad viskas lūžta. Nežinau kas ten blogai, gal guoliai blogi ar kažkas kita, bet man nepavyko surasti. atkeičiau oroginalią plastmasinę uodegą ir viskas pradėjo dirbti :)
Tiesa kas dar negerai su metaline galva, kodėl dariau "flybarless" sistemą, pas mane niekaip nepavykdavo padaryti kad pagrindinės mentės suktųsi vienoje plokštumoje. Išmėginau viską kas tik reguliavosi, bet nepadėjo, dėl to buvo nuspręsta mesti laukan flybarą ir žiūrėt kas bus.
Rezultatu likau patenkintas :)

Štai pora fotkių kaip dabar atrodo, video bus vėliau :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Lie 2010 14:36 
Model
Model

Sveiki matau is tavo nuotrauku kad pas tave gyro toks kaip pasmane as nezinau kur ji deti kurioje vietoje tu matau dejai ant uodegos .Klausimas butu toks , jis tau padeda kad uodega nesisuktu ratais aplink pagrindini rotoriu ? Ar kaskoke kita funkcija atliekla ?
Tikiuosi as jums ce labai nesutrugdysiu su tokiais durnais klausimais. :) Kolkas esu zales tad prasau biski pagalbos :)

Chessna TW-747
E-sky 2,4Ghz 6Ch
HPI-TF10
JR 35mhz

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Lie 2010 19:17 
Modeliuo
Modeliuo

va mano video flybarless'o belto :)
http://www.youtube.com/watch?v=zNlic5MXn1I

Paskutinį kartą redagavo nykstukas 16 Lie 2010 10:49. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Sau 2011 10:07 
Modeliuoto
Modeliuoto

sveiki,atėjo žiema,nieks nieko neberašo BELT puslapyje,padėkit,visai užsiknisau,įsigijau pultą DX6i noriu pakeisti visą valdymą BELT CP V2 bet niekaip nesusitvarkau su Throttle Curve funkcija,ten tiek daug pozicijų,kad nebesusigaudau,gal kas patars,ačiū. trutle curve.png [13.12 KiB]
Atsisiųsta 539 kartus(ų)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Sau 2011 14:07 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Tai kad nieks nieko nebeklausia ! :) Cia gi ne blogas.. Nesuprantu kodel tau nesigauna nustatyti, man sio siustuvo meniu paprastas ir intuityvus, o tai mano pirmas normalus siustuvas po E-SKY. Galiu trumpai paaiskinti, nors manau, kad sitam klausimui reiktu sukurti atskira tema, nes tai ne BELT-CP derinimas, o pacio siutuvo nustatymas. Trumpai galiu pasakyti kad yra 3 kreives NORM , STUNT tai cia 3D reik suprast (man dar toli iki to) ir HOLD -aktyvuojasi kai ijungi sita tumbleriuka, cia apsauginis - ji reik suprograminti kad variklis butu 0, na ir kampai - :) Kreives turi 5 POS - pozicijas arba taskus nuo 0 iki 100%. Pasibandyk ir tikrai suprasi. Pastumdyk gazo rankenele ir pamatysi atitinkamai slankiojancia vertikalia linija. Yra THRO - variklio kreives ir PITC - menciu kampu kreives. Tiek ten tiek ten reikia nustatyti NORM STUNT ir HOLD kreives. Taigi viso- 9 kreives. Viskas valdosi ir nustatoma labai paprastai roliko pagalba, zodziu.. RFM !!! - Read F***ing Manual ! :) O paprasius google ivyksta stebuklas ir atsiranda tokie staipsniai:

liaudis net pasistenge PDF padaryt :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Sau 2011 19:34 
Modeliuoto
Modeliuoto

sveiki,labai ačiū MY,dabar kai peržiūrėjau tavo atsiūstas nuorodas,viskas pasidarė aišku,supratau esmę ,kaip reikia nustatinėti.3Dman irgi dar neikandami,bet norėjosi viską suprogramuot,gal kada nors prireiks visų funkciju.buvo BELTUI jau daug crach,bet neprarandu vilties ,kad heliukas paklus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011 12:26 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Sesk ant simuliatoriaus - maziau nuostoliu :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011 20:39 
Modeliuoto
Modeliuoto

sveiki,yra simuliatorius AeroFly Pro Deluxe,bet kažkaip nenaturaliai su juo,tas pats kaip medų laižyti per stiklainį.man tai geriausias simuliatorius gyvi heliukai ,parsisiunčiau LAMA2-1 ir CB-100 ,stovi"brusless" varikliukai,tai kiekvieną vakarą drožiu juos po kambarius ir nestipriem smugiam atsparūs ir remontuot mažiau reikia ir įgudžių igaunu gyvai ,laukiu vasaros,trauksim Beltą iš spintos ,namuose mažai erdvės :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011 23:22 
Moderatorius
Moderatorius
Vartotojo avataras

Na, Lamos su sitais heliais lyginti negalima. Po jos 450 helis kaip knygoj naujai atverstas puslapis. CB 100.. walkera mikrohelis? Na jei tu ji sugaudai kambary tai jau gerai. Bus gal kazkiek lengviau poto su Belt'o valdymu. Nors pala, tie 100tukai geriau stabilizuoti, vietoj flybar'o svareliai, turetu tada but beveik tas pats kas su lama.. :) As su saviskiu 4#3b niekaip nesusitvarkiau, poto pasimete kazkaip viena maza skobele is rotoriaus ir dabar reikia uz 16$ visa mazga uzsakyt, tai niekaip neprisiruosiu.. Tu geriau pabandyk Real Flight. Fizika tikrai arciau teisybes. Atsisiusi 450 modeli ir turesi labai artima varianta, galesi mokintis per ziema.. Tie mazi tau vietiek neatstos 6 kanalu helio.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 103 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt