Taigi, kenčiau kenčiau, bet vistiek paklausių Jūsų kolegos, galbūt teko susidurti

Pirkinys : visiems iki kaulo smegenų žinomas Spektrum DX6I pultas. Užsakymas iš ebay.com, Amerika.
Už siuntą mokėjimas paleistas 2010.Gruodžio 7 dieną. Išsiūsta Gruodžio 9-ą. Tarpinį punktą pasiekė gruodžio 12, Ameriką paliko 15-ą, Gruodžio. Lietuvą pasiekė 2011.01.12. Įrašas atsirado apie Sausio 15-ą trackinge... Taigi panašiu laiku gaunu laišką ir pašto, jog trūksta dokumentų, pilnam muitinimui ir mokesčiams. Susisiekus su buku amerikonu, pasirodo, jog siuntą įvertino pilna kaina... (čia norėjau pasiguosti

, bet po ilgu demagogijų, visgi bukas amerikonas refundino 40$ kompensaciją už būsimus mokesčius...)
Taigi nieko neliko kaip pateikti dokumentą, su reikalaujamais duomenimis : Item#. daigto kainą, siuntimo išlaidas ir t.t
Nuspredžiau išsiūsti Paypalo išrašo print screen'ą, kuriame matosi visa reikalaujama informacija... Jį išsiunčiau Sausio 18-ą el.paštu. Iškart gavau atsakymą, kaip supratau automatinį, jog jeigu vis dar truks duomenų, susisieks vėl, tik šį kartą el.paštu arba išsiūs užmuitiną siuntą į artimiausią paštą...
Taigi, praėjo savaitė, nei laiško, nei siuntos nei kitų veiksmų iš muitinės pusės.
Trackingas rodo aiškiai : held by customs (sulaikyta muitinės)
Klausimas toks : gal kam teko susidūrti panašioje situacijoje ir galbūt žinote, kiek laiko vyksta siuntos muitinimas bei dokumentų tikrinimas ir juolab, ar tinka mano pateikta dokumentų forma...?
Esu kantrus, bet laukti siuntos, kuri turėjo pasiekti mane per 2 savaites, atsižvelgus į šventinį laikotarpį 3-4, nepasiekia jau bene 7-8 savaitę...