na mano istorija gana spalvota

.
pirmas zaislas valdomas radijo bangomis buvo kazkoks ale karinis dzipas

man gal kokie 12 metu buvo

. veliau as ji aisku sudauziau

bet sugebejau siokia tokia vaziuokle pats sulipinti is turimu daliu

(buvo panaudotas konstruktorius, senos masinos dalys ir skriestuvo deklas

) na vaziavo

poto taupiau, taupiau, kol susitaupiau 500Lt. tada atsirado vietiniu "ale modeliuotoju". tada ir prasidejo bedos. man gal buvo tada kokie 15 metu. Susitariau del putinuko aukstasparnio. na man ji padare, bet... Toks daigtas tikrai netiko naujokui. modelio virsus ir apacia buvo identiski, tad ore nebuvo imanoma atskirti, poto sparnas buvo lygus, lygus, tad jis visiskai nesklende. Na bet cia dar nieko. buvo dar baisiau kai reikejo iranga supirkt. Nusipirkau deveta e-sky 4 kanalu valdyma su "ale imtuvu" is imtuvas neveike tad teko pirkti nauja. atsejo valdymas 130Lt. Poto buvo nupirktas greicio regas ir variklis (is efka24) aisku variklis buvo sudeges... tad dar teko moketi pinigus uz pervyniojima. na taip pirko pirko ir siap taip supirko. pirkau ne pats nes pasitikejau zmonemis, kurie eme ir apgavo. Viso modelio laukiau gal daugiau nei menesi. Modelio kuris net neskrido kaip pridera. Pirma syki zmogus is kurio viska pirkau skrido pats kad parodytu jog lektuvas skrenda. Skrido jis us sulituotu propeleriu, kuris eme ir suluzo kol modelis buvo ore, ko pasekoje variklis iskrito is tvirtinimo nutraukdamas savo laidus. tada teko varikli vel pervynioti, ir vel pinigai... su tuo lektuvu skridau ik viena syki. veliau patyres didziuli nusivylima issikeiciau i skraigtasparni (kazkoki walkera) su daug daliu. ir aisku jis tinkamai neveike, pakrovejas buvo sugedes... Sraigtasparnis puse metu pragulejo palepeje, kol nusprendziau ji parduoti. Uz ji gavau 300Lt. Poto nurasiau visus nuostolius ir gyvenau toliau, nes gyvenimas vietoje nestovi.
Va keletas foto:
Poto seke gal kokiu 2 metu pertrauka...
Po dvieju metu atsirado daugiau laisvo laiko, atsirado tikrai geru zmoniu vienas is ju yra Kęstutis Bakutis- (3 ir 4 nuotraukose). jis siuo metu remia visus darbus kuriuos as gaminu.
Stai tokia ta mano istorija

.
P.s. Atsiprasau tu zmoniu kurie is manes pirko ta putinuka ir skraigtasparni.