Dabar yra 05 Lie 2025 13:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: koks amzius
StandartinėParašytas: 25 Sau 2011 19:36 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

beje dar noreciau prideti kad pirma radijo bangomis valdoma modeli (ne rc) gavau kai man buvo ~ 4-5 metai. dabar stovi su sudauzytu bamperiu :D

S10 Twister Buggy 1/10 (laukiama)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Kov 2011 16:15 
Mo
Mo

nuo 11 lankiau aviamodeliavimo bureli klaipedoj. Dabar 13 gaminu dabar 2 putinukus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Kov 2011 17:04 
Model
Model
Vartotojo avataras

Mano pirmasis modelis buvo amfibija dabar pries keturias dienas gavau savo HPI E-Firestorm 10t

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Kov 2011 21:57 
Model
Model
Vartotojo avataras

Pirmasis modelis, turbūt kaip ir visų buvo "Made IN Maxima", buvo kažkur 4-6 metai. Dabar yra 13 metų ir darau savadarbius avia modelius, domėtis šiuo hobiu pradėjau prieš metus. Beje planuoju pirkti Drifto arba Bagio modelį.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2011 15:43 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Pirma rc zaisline buvo kaip sakant is anglijos po to ejo labai daug nikko, o dabar jau rimti modeliai kurie yra parase. Man 13 metu pradejau dometis mazdaug prie 3-4metus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 27 Kov 2011 16:57 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

pirma buvo is danijos,kai brolis atveze.paskui is jonelio kiemo ir maximos.o dabar jau rimti modeliai.man dabar 13 metu.

HB D413
Kyosho Lazer FS2 SP
HPI CRAWLER

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 05 Bal 2011 09:24 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

tai ka ? niekas daugiau niekaip nepradejo savo rc karjieros kad taip nutilot ? :) :) nejaugi jums rc modelis iskrito is dangaus po kojomis ? :) :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 05 Bal 2011 18:29 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

na mano istorija gana spalvota :D.
pirmas zaislas valdomas radijo bangomis buvo kazkoks ale karinis dzipas :D man gal kokie 12 metu buvo :D. veliau as ji aisku sudauziau :D bet sugebejau siokia tokia vaziuokle pats sulipinti is turimu daliu :D (buvo panaudotas konstruktorius, senos masinos dalys ir skriestuvo deklas :D) na vaziavo :D
poto taupiau, taupiau, kol susitaupiau 500Lt. tada atsirado vietiniu "ale modeliuotoju". tada ir prasidejo bedos. man gal buvo tada kokie 15 metu. Susitariau del putinuko aukstasparnio. na man ji padare, bet... Toks daigtas tikrai netiko naujokui. modelio virsus ir apacia buvo identiski, tad ore nebuvo imanoma atskirti, poto sparnas buvo lygus, lygus, tad jis visiskai nesklende. Na bet cia dar nieko. buvo dar baisiau kai reikejo iranga supirkt. Nusipirkau deveta e-sky 4 kanalu valdyma su "ale imtuvu" is imtuvas neveike tad teko pirkti nauja. atsejo valdymas 130Lt. Poto buvo nupirktas greicio regas ir variklis (is efka24) aisku variklis buvo sudeges... tad dar teko moketi pinigus uz pervyniojima. na taip pirko pirko ir siap taip supirko. pirkau ne pats nes pasitikejau zmonemis, kurie eme ir apgavo. Viso modelio laukiau gal daugiau nei menesi. Modelio kuris net neskrido kaip pridera. Pirma syki zmogus is kurio viska pirkau skrido pats kad parodytu jog lektuvas skrenda. Skrido jis us sulituotu propeleriu, kuris eme ir suluzo kol modelis buvo ore, ko pasekoje variklis iskrito is tvirtinimo nutraukdamas savo laidus. tada teko varikli vel pervynioti, ir vel pinigai... su tuo lektuvu skridau ik viena syki. veliau patyres didziuli nusivylima issikeiciau i skraigtasparni (kazkoki walkera) su daug daliu. ir aisku jis tinkamai neveike, pakrovejas buvo sugedes... Sraigtasparnis puse metu pragulejo palepeje, kol nusprendziau ji parduoti. Uz ji gavau 300Lt. Poto nurasiau visus nuostolius ir gyvenau toliau, nes gyvenimas vietoje nestovi.
Va keletas foto:

Poto seke gal kokiu 2 metu pertrauka...

Po dvieju metu atsirado daugiau laisvo laiko, atsirado tikrai geru zmoniu vienas is ju yra Kęstutis Bakutis- (3 ir 4 nuotraukose). jis siuo metu remia visus darbus kuriuos as gaminu.

Stai tokia ta mano istorija :).
P.s. Atsiprasau tu zmoniu kurie is manes pirko ta putinuka ir skraigtasparni.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bal 2011 13:11 
Mo
Mo
Vartotojo avataras

va. jau cia tai pasakojimas :) as pagaliau kelinta nezinau karta mamos maldavau maldavau kad nupirktu rc o paskui as jai atiduosiu pinigus. vakar buvo penktas kartas. sakau mama kada gausi tu alga ? pasake kita savaite. ir sakau o mama galesi kai gausi alga nupirkt rc ? prasau labai labai labai. ...... ir pasake stebuklinga zodi TAIP :) tai va , laukiu dabar kitos savaites :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bal 2011 14:16 
Modeliuotojas
Modeliuotojas
Vartotojo avataras

tikrai nebus toks pats jausmas kai tau nupirks ir kai pats ant rc uzsidirbsi :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bal 2011 18:05 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Niekada nevertinsi to daikto taip, kaip vertintum jį nusipirkus už savo pinigus :)

HB D817
HPI Savage X SS

Yokomo - Muchmore - LRP - Sanwa - Hot Bodies - O.S. Speed - AKA

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Bal 2011 13:57 
Modeliuo
Modeliuo

Sveiki, pradejau modeliuoti budamas gal kokiu 13-14metu, tiksliai neprisimenu, dariau raketu modelius, dariau juos apie vienerius metus savarankiskai, veliau sugalvojau pradet lankyti bureli LMITKC rumuose, ten ir prasidejo mano didzioji karjera, ten pradejau rimtai uzsiimti modeliais, pradejau dalyvauti varzybose, vienos is ju buvo ir europos cempionatas serbijoje, gryzes is jo sugalvojau, kad noriu pameginti RC, taigi rc uzsiemu jau 2.5metu. Is pradziu kaip ir visu turbut, mano pirmas modelis buvo putinukas, kuri gaminausi pats (net nebuvo minciu pirkti, nes rankas visgi ne is siknos augancias manau turiu :), taigi putinukas ilgai negyveno, po jo seke dar kokie 5, ir kaip bebutu net ir paciam keista nei kart nebuvau prisedes prie simuliatoriaus - mokiausi savarankiskai ir su draugu pagalba. Dabar nelabai suskaiciuociau kiek esu pagamines lektuvu, bet manau jog apie 20 tai tikrai busiu padares :). tai Tokia mano istorija.
P.S. atsiprasau del nelietuvisku raidziu...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Geg 2011 22:07 
Mo
Mo

Atsimenu pirma savo modeliuka gavau 6-8 metu tai buvo nikko zaisliukas jai gerai pamenu citroenas, kaskaip ispuole kad PC "Molas" vyko kaskokios varzybos reikejo su modeliais laikui iveikti trasa, tai parsiveziau ar 3 ar 4 vieta nebepamenu, 13 metu nusipirkau Cyclone S dabar jau 14 ir beveik metai kaip uzsiimu modeliavimu, ir negaliu sustoti ;D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Geg 2011 22:14 
Modeliuoto
Modeliuoto
Vartotojo avataras

Besiruošiantis eiti į gimnaziją. Viskas prasidėjo nuo paprasto būrelio. Tada pasiūlė daryti radio bangomis valdomo laivo (Eco standart klasė).

Dabar turiu 3 atskiras laivų modelių klases ir manau plėstis dar. Dabartinis Lietuvos Vicia čempionas, bet būsiu ir LR čempionu. Turiu ir putinuką, kurio dar nepakėliau ir galvoju apie onroad modelį. Aišku finansai geriausios technikos neleidžia įpirkti, bet ir iš turimos spaudžiam ką galim, mąstau apie Europos ir pasaulio čempionatus.

Gaminamas FSRV 3.5cc

Castle Creations
Feigao
Tenshock

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Geg 2011 06:58 
Model
Model
Vartotojo avataras

sveiki. Modeliavimu pradejau uzsiiminet mazdaug panasiai, tik mano Nikko masinele is Senuku pirkta buvo :D. Tai va, 11 atvariau gyvent i sostine, tevas surado LMITKC, metus palankiau, kitus-mokslai neleido, o po metu pertraukos vel gryzau i si hobi. Dabar turiu Super Sonic Evo, gaminu airboat'a (jau finiso tiesiojoje), kazkokio laivo kopija plaukiancia (kuri metus lentynoje stovi), bei FSR S3.5. Tai va, cia viskas ;D

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Administratoriaus kontaktai: info(eta)rcm.lt