Aciu visiems uz atsakymus jau duotus ir busimus, taip pat uz pataisymu mano klaidu. Ar kasnors galetu patikslinti parametrus motoro ir ESC kad galeciau pasiziuret cia aplinkui nes kai kuriu parametru tai ne papt nesuprantu pvz: KV (siaip esu auto elektrikas tai nusimanau tikrai nemazai apie elektrinius prietaisus ir ju veikimo principa, bet KV matau pirma karta(visada galvojau kad cia tas patas kas KW, bet kaip supratau ne.).).
O del filmavimo tai draugas kuris atidave man ta modeliuka sake kad jis pakankamai stabiliai sklendzia, nors jis aisku dar niekada nera naudojes kameros su lektuvu( tik turiu pridurti kad jisai turi lektuvu turbut jau 8 ir teises turi jau 2 metai), skristi jisai tikrai gerai moka, beje jisai yra mano mokytojas, va uzvakar jau as pats ir pakilau kas yra nelabai sunku ir nusileidau du kartus, tai jau jauciu progresa, nes cia Londone nelabai yra kur per daug paskraidyti, taigi gryztant prie temos laukiu patarimu ir pagalbos is jusu uzkieteje meistrai

aisku neskubu as jo per keles dienas surinkti bet noreciau kuo greiciau pakelti i ora. Aciu ir iki.