Tai davai tada is paveiksliuku sprendziam apie modelio kokybe neilinde i jo vidu ir neisbande pradeti ji kritikuoti.
Zmogus skraides daugiausia su kopteriais mazai ka gali pasakyti apie putinio skrydi jo neisbandes.
Lektuvu modeliu vienodu nebuna ,visi jie skirtingai surinkti sukonstruoti,tad ir hcarakteristikos ju skirtingos ir man "ATRODO" kad jie visi skirtingai skrenda,
Taip tai yra tiesa nes as esu padares ne viena putini ir jie visi skirtingi. Ar ten "malka " ar "plyta" jis vistiek skrena ir SKLANDO.
Tikrai as nieko nekeisiu kolkas,Nes as Sioje temoje stengiuosi parodyti savo darbus,man konstruoti ziauriai patinka jauciu pasitenkinima ir kai perskaitau toki komentara ;
Visumoj grazus, bet pavadinimas, tai nebent bananas su tokiom plytom ir komplektacijom apskritai gėda butu rašyt na ir panasiai .Kyla toks pojutis ,kad aplinkui vieni profai ir super ,duper pilotai. Uz................... jau negyvai, negi negalima
Parasyti paprasto komentaro ,be izeidimu .
Pirma, manau reiketu pagalvoti, poto rasyti.
Galiu ir as ilysti i nezinoma sriti ,pvz. apie sraiktasparnius ir ten savo mintis isreiksti ,tipo zinau ,girdejau ,pasakojo.
Pabandykit surasti ,nerasit, tad jei nesuvokiu tai ir nekomentuoju.
Sekmes visiems kuriant ir diskutuojant DRAUGISKAI siame forume.
Aciu uz demesi jei perskaitei, vadina si idomu