O jau puse neparankių postų nebėra, labia įdomu kas čia tokia administracija užsiima nieko priminsim.

Taip gal kritika piktesnė atrodys, o kritikai solidžiau, tik pries ką.

Na čia kritika jei galima ją is vis pavadint kritiką gal tai greičiau š. malimas kabliukų ieškojimas prie ko čia dabar prisiknisus eilinį kartą, kad laiką užmuštum ir kručiau atrodyti norisi. Kas liečia tą dainelę tai daug kam ji patinka. Lengva paprasta ir t.t Čia gal kritika užveda toks sakyčiau pavydas, kad pavyko kažkam padaryti gerą modelį ir įdėti į forumą rezultatus. Juk klipas apie jį buvo.
Na apie tai kas ištrinta.
eil vakar rašė, kad jis man norėjo gerą darbą padaryti ir pasiūlyti kažką nufilmuoti. Visada malonu

Ale taip jau stengėsi, kad net per naktį jo postas su visai pasiūlimais ištrintas

Na, o tas pasiūlimas atrodė taip.
eil rašė:
Klausimas roki: kodėl negalima parinkti soundtrack'ų be žodžių? Galbūt daug gražių video esi padaręs, bet ilgiau 20 - 30 sekundžių nepažiūrėdavau nei vieno, muzika vemt verčia... Dėl skonio, žinoma, nesiginčijama, bet vis tik, gal pabandyk kokį kartą. Žinoma, galėčiau žiūrėt ir be garso, bet kaip žinia, garsas sudaro nemažą dalį įspūdžio. Šiuo atveju - jis ne koks, nors vaizdai tikrai gražūs...
Na jei čia pasiūlimas filmuoti tada sorry. Aš kai kam nors darau gera nesitaškau vemalais po visą forumą.
Ir nesikabinėju dėl kažkokios dainelės. Nors daug muzikos forumiečių video man nepatinka.aš ir neperšu savo įkirios nuomonės 100%. Na nepatiko ir nepatiko pasileidai kitą dainelę ir ok. Mano ir čia esančio jaunimo jau ir amžiaus kategorija truputi skiriasi. Kas patinka man nepatinka jiems. O kas liečia muziką aš į youtube negaliu įdėti ko noriu kai patys pabandysit suprasit. Tai ir tenka pasirinkti nors tai ir nevisai man prie dūšios arba youtubės garso takelį. Bet kaip matau čia vyksta kitokios intrigos ir muzika čia nieko dėta. Sakyčiau dalykas neišsprendžiamas. 2 sekundės ir groja kokia nori muzika. O tokie postai kaip kritika teisinga visu 100% nu sorry. Čia greičiau pavydo išraiškos forma, arba draugų ginybos taktika. Na kaip čia kitaip draugui gali padėti jei jis visiškai neteisus? Tai ir puolama rašyti beleką ir belekaip, kaišomos kilpos su muilo gabalai.

Vakar aš siūliau vieniems muilu pasinaudoti jei toks noras yra na, o kilpą palikit ramybei. Nors to posto jau ir nebeliko ištrintas po nakties, kad niekas nematytų
Geriau modelius droštumėt filmuotumėt tai nors ką parodyti turėtumėt. o dabar tik bla, bla, bla.
Sekmės kritikams visu 100%