Hi. As esu pradejes lektuvais uzsiimti vos pries kialias savaites, nes seniau buvo tik onroud.
Galiu patar tik tiek - as dariau taip:
1. pirma modeli nusipirkau (as pirkau putinuka )- nes jei darysi pats ir ivelsi klaida, bus sunku skris ir nezinosi delko.
2. pulta pirkau toki koki naudosiu ateityje (juk jo neskraidinsi tai liks sveikas)
3. simuliatoriau laidas butinas (su simuliatorium ismoksi nemaisyt valdymo pusiu kai lektuvas i tave ziures skirtingom pusem)
4. o poto jau i ora (geriausiai , kad salia butu pilotas su patirtim ir dalintu pastabas) - taip isvenksi dauk morku

----------------
as ant simuliatoriau paskraidziau apie desimt valandeliu, (man to pakako) tada nuvaziavau i susitikima paskraidys. pirmas metimas lektuvo i ora (jis nosim i zeme) ir luzo propas

po to man ismete kolega kelis kartus (kuriam dekingas uz mokymus) paskui as leidau pats (bet kadangi jau buvau mokytas

man pavyko:) daugiau morku nebuvo (kolkas praslydau) nutupt pavyko gerai kad ir prie 3-5ms vejo.
----------------
galiu pasakyt, kad putinukas tikrai gana lengvai valdomas lektuvas (tai nuo jo patartina pradet ) . paskui kai turesiu skraidymo patirties tai mastysiu apie kaska rimtesnio:)
o kuo modelis lengvesni - tuo jis geriau sklendzia (nemaisom su skridimu)

o kuo sunkesnis - tuo skaudziau zeme pasieke

(jo nesuvaldzius)

P.S. Cia tik mano nuomone (ji kiekvieno skirtinga).