|
Nekreipiant dėmesio į tas eilinį kartą parašytas nesamones (kaip ir nieko nebestebina, kad žmogus nepažįsta nei skaičių, nei teorijos, o juo labiau nieko neišmano ir praktikoje), tai nusuksiu šiek tiek į offtopic - prekybą ;-) Pas mane dabar yra 2x pocket rocket + dar vienas eksperimentinis minicopteris atkeliauja. Kaip ir per daug tam kartui gaunas... Todėl galiu parduot vieną setupą, jei kas nenorit laukt iki vasaros (sunnysky turi problemų su staffu ir kokybe - visur out of stock + iki birželio pagerėjimo nenusimato, info "iš pirmų lūpų"), galim patreidint. Mano turimas setupas - 4x + pakaitinės ašys jiems + propmountai (propsaverių gi niekas ant copterio nenaudos) + self locking nutsai propams. 4x Afro 12A po kokios savaitės, arba 12A blue dabar (bet ten reiktų nusilituot capsus) arba 20A slimai irgi dabar (firmware tinkamą šitiems varikliukams duosiu). NAZE32 - turiu full'us (rev5), bet gal kur nors rasčiau ir acro versiją. 4x keturkampiai karbono pagaliukai (du rėmo vidui, dvi atsargai) 10x10mm, 1 anglinis 12mm vamzdis, 50m kevlaro siūlo (!), 1mm baltai pilko GF plokštė. Kažkiek trimenčių tinkamų propų ir dar krūva minkštų dvimenčių (tinkamų tik tiuningui). Iki skrydžio reiktų - pakaitinus pasikeist variklių ašis + nusipjaut iki mažo ilgio (nėr reikalo kad jos būtų ilgos); išsipjaut variklių mountus (brėžinius kažkur turiu), išsipjaut trikampius sutvirtinimui rėmui ir visa tai su kevlaru/epoxy surišt. Sulituot variklius/regus, prisijungt savo batt/rx ir galima startuot. FPV skraidymui reiktų dar ir kameros/vtx/osd pagal skonį. Setupas pritaikytas 5" propui ("H" variantas), bendra masė gausis kur kas mažesnė nei PR, ale ir atsparumas turėtų būt mažesnis (nors jei teisingai darant - reiks labai labai stengtis kad nekalant į asfaltą sulaužyt). Gabaritai panašūs, į kuprinę telpa, galios/svorio santykis ~4:1. Kaina ~140$ be FC, priklausomai nuo komponentų. Foto galėsiu padaryt ryt vakare jei reiks....
_________________ Nerašykit man žinučių - čia nelabai būnu. Ieškokit kitais keliais...
|