Pakalaust noriu ie sulaukt atsakymo zinoma.

prie savo bronco noriu pajungt ledus. Prieki siltai baltus, gale raudonus, kad degtu visada ir va dabr skaitinedamas uzradau stai tokia citata "dowyss turi pasidares kad kai isjungi valdyma isijungia avariniai automatiskai" tai galvoju, nepro saly butu ir man toks dalykas + lempu sistema. Veliau amaciau ir paaiskinima taciau visos foto schemu dingusios, todel klauysiu jusu kaip tia padaryti.
"Avarine pats lengviausias būdas.
1 būdas.
Nuperkam:
4 diodus 3mm (imkit pačios paprastos jo įtampa kažkiek 1,3 volto ei neklystu)
1 diodą 5mm (mirgsiancia, 3,5 volto)
Visa lietavima atliekam pagal schema, laidu ilgis pagal kėbulą, o 5mm diodą apvyniojam jodą izelke kad nesviestu niekur ir turim avarine. jungiam prie imtuvo (mano duoda apie 5v)
Paveikslėlis
2 būdas:
Nuperkam:
3 diodus 3mm 3,6v
1 diodą 3mm 3,6v (mirgsiancia)
Visa lietavima atliekam pagal schema. jungiam prie akumuo
Paveikslėlis
Liginus 1 ir 2 būda man geriau 1, nes 2 būde yra netolygus šviesos spindulis tarp mirgsenchio ir paprasto diodą
Dabar apie servą
Paveikslėlis
Paveikslėlis
1. išardot atsargiai servą
2. pamatysit maža varikliuka ir reguliuojama varža
3. atsargiai islitokit varikli ir prilituokit i jo vieta po laida
Paveikslėlis
kaip jis veikia:
kai įjungiat 3 kanalą
ant 1kontakto "+"
ant 2 kontakto "-"
kai išjungiat 3 kanalą
ant 1kontakto "-"
ant 2 kontakto "+"
geriau pažiūrėkit su tęsteriu kiek voltu iš jo išeina. Atreguliuot voltažą galima su mandru pultu kur yra procentėliai išstatyti servuos veikla (kitais žodžiais kaip servas ant ratu pasisukimo stovi mes ji galim atreguliuot ar daug jis pasuks ratus ar mažiau) ei pulte neišeina taip atreguliuot tai teks taikyt varža
Šiaip galima padaryti viena įdomu sistema su avariniu ir svesu.
surinkam avarine ir pajungiam kad veiktu kai išjungtas 3 kanalas, o kai įjungi 3 kanalą įdedam paprastos šviesos."