Suluzo motormountas mano nesulauzomam Miniui, gavo riebia morka ant kieto tako. Ten buvau pagreziojes skyluciu palengvinimui, tai per ta vieta ir truko, daugiau svorio ant motormountu nebetaupysiu
Prie to pacio, pastaruoju metu iskilo pora problemu. Atsirado trukdziu vaizde ne is sio ne is to. Video ten Boscaminis moduliukas, uzmaitintas per du regu Bec'us ir du voltazo reguliatorius kad duotu 3.3v, ir nuo ju iki moduliuko eina dar mazas video filtras. Iki siol skraidziau be jokiu trukdziu. Kitas dalykas, kuris atsirado kartu su trukdziais, yra kopterio pastrukciojimas. Uzmetant ciongo, ant apie 70% gazo kopteris trukteli, o po to iki 100% gazo vel normaliai. Trukteli taip, kad lyg sync pamestu akimirkai, arba F/S. Del F/S tikriausia galima atmesti- nuvariau i kitas vietas paskraidyti, ar visai salia saves- tas pats. Del antenu perdarymo irgi manau galima atmesti, nes tas prasidejo dar man pries nuraunant antena. Uzmeciau ant Afromini Looptime 2400, bet vistiek nieko nepakeite. Kazko tai itariu regus, gal pradejo bludyti... Buvau sumazines propus nuo 5x4 iki 5x3 galvodamas gal pasiekia max amperaza ir atjungineja, bet kad anksciau su 5x4 to nebuvo, o ir 100% gazo galiu uzmyzinti ir skrenda. Tie HK F-10A jau keli buvo sukepe, ir dar pora paleido dumelius tik suflashinus. Reiks ieskoti slieku- pirma atkapstysiu kuris motoras trukteli (pagal video sakyciau priekinis desinysis), tada pakeisiu rega ir vel ziuresim. Jei tas pats, tai gal busiu sumaises motorui magneta perklijuodamas, bet vel gi- viskas anksciau veike normaliai...