Padariau dar vieną modą, išmečiau flybarą, modelis tapo kur kas jautresnis, bet valdomas

tiesa nežinau kaip jums bet aš smarkiai nusivylęs metaliniu upgreidu, gal tik man taip pasisekė, bet mano metalas kažkoks netoks.
visų pirma pastebėjau kai visą metalą susidėjau kad swashpleito guolis liuftuoja, tai atstačiau originalu plastmasinį su geru guoliu,
antrą trūkumą pastebėjau ne iš karto, taip maždaug pusmečio gero reikėjo jei ne daugiau, tai uodega nelabai klausė, bet galvojau kad gyrikas pigus ir serva ne kokia, o pasirodo kai ji pas mane išvis vos veikė, kai niekas nesisuka viskas vaikšto idealiai, mažais abarotais irgi veikia, kai tik daeina iki darbinių sūkių viskas serva uodegos kapmą vos keičia, galvojau sg90 per silpna, pastačiau mg14, vistiek per silpna, kai pameginau rankom pakeisti uodegos kampą, pasirodo ten jėgos reikia vos ne tokios kad viskas lūžta. Nežinau kas ten blogai, gal guoliai blogi ar kažkas kita, bet man nepavyko surasti. atkeičiau oroginalią plastmasinę uodegą ir viskas pradėjo dirbti
Tiesa kas dar negerai su metaline galva, kodėl dariau "flybarless" sistemą, pas mane niekaip nepavykdavo padaryti kad pagrindinės mentės suktųsi vienoje plokštumoje. Išmėginau viską kas tik reguliavosi, bet nepadėjo, dėl to buvo nuspręsta mesti laukan flybarą ir žiūrėt kas bus.
Rezultatu likau patenkintas

Štai pora fotkių kaip dabar atrodo, video bus vėliau