Man irgi buvo tokia pati istorija , pirkau modely , pasizymejusiame "HbbyShop" beje is paties [LRS] , buvo taip pat , ejau pro saly , pamaciau , nupirkau , pries tai per foruma su juo pabendravau , elementarius dalykus jau buvau zinas , parsinesu modely namo , isimu is dezes , sudedu visus akumus , viska , tiesa instrukcijos nebuvo VISISKAI JOKIOS , viska padares sudedu i modely (RTR) ir bandau ijungt , modelis ima sokinet , skraido serva , varo gaza , stabdo ir t.t. , skambinu pardavejui ( [LRS] ) , sako - "Nieko as nezinau , kai pardaviau modelis buvo geras ir viskas veike , o kur tu su juo vazinejai ir ka padarei as nezinau...." , nu ka bandom patys , pasirodo kad ant greicio regu uzdetame tranze , vienas kontaktas atsokes , skambinam pardavejui , vel tas pats , tai po keliu bandymu susisiekt , matyt uzkniso ir sutarem susitikt jo parduotuvei , nusivezu modely , ziuri , sako antena siustuvo nepriverzta , ale priverzia , parodo 5s kaip viskas veikia , sako , vo dabar gerai , parsinesu namo , ijungiu , VALIO veikia , po 30s tas pats , vel viskas trukcioja , durniuoja , skambinu pardavejui , sako nieko nzn , kur tu su juo vazienji ir t.t. , vel susitinkam , seip ne taip uz 10lt nusiperku ir jo (kaip buvo veliau suzinota Hpi RF-1 ) imtuva m idedam viskas kaip ir gerai , parsinesu namo - veikia , deja neilgai , vel tas pats , vel susitinkam , sy kart duoda nauja siustuvo (Hpi TF-1) nors jis neturi f-ciju kurias turejo ankstesnis , na bet nieko , galvoju , bile veiks modelis , ir nuo tada kaip ir veike , tai vat per ~2-3sav , modelis is RTR (ale) virto RTR , su prastesniu valdymu ir pykciais su pardaveju , kadangi ziuriu , sudas cia ne modelis , pavyko greit draugeliui parduot , jam irgi ilgai nelaike , pasivazinejo po sniegus , sudege regas , pakeite , po to masina pervaziavo jo modely zinoma kaip "Jamara Ripper" Kuris ,beje, kainavo 699lt , ir pardavejas tikino kad tai labai normali ir ganetinai zema kaina.
Tai vat taip su tuo "Hobby Shop" , jokiu instrukciju , suvarysi modeliai ir ju dalys , jokiu garantiju ir t.t. Seip galima kreiptis i ivairias instancijas , pagal reglamenta galima bet kokia preke grazinti per 14d ir atgaut visus pinigus , jie ji nepakeiti savo isvaizdos, savyniu ir t.t.
Tikriausiai dabar i tema isiterps gerbiamasis [LRS] , ko gera man bus isduotas BAN'anas , taigi iki , sekmes su tuo bagiu