Ė tu aferiste!
prieš pirkdami iš jo ką nors gerai pagalvokit 
vnz papasakosiu istorija.
Pardavinėjo Andriusrc įkroviklį
Prieš 2 savaites buvo skelbimas, kad parduodamas įkroviklis už 60lt. Susirašiau su andriusrc, kad imsiu kitą dieną ~11h. Ok skambinu kitą dieną sako jau rezervuotas, tai
sakau: kaip suprast rezervuotas, juk vakar vakare ~22h šnekėjom, kad rytoj paimsiu.
Atsako: Nu tipo va rezervavo..
sakau: nu px... nepaejo..
Tada susirašynėjom per PM ir man andriusrc rašo, kad aš tipo nerezervavau ir taip toliau o kitas žmogus rezervavo tralialia.. O galiausiai išlindo ylą iš maišo andriusrc
rašo: neparduodu, nes buvau kitą rezervavęs ir rezervą nuėmė, tai dabar ieškausi kito, kai tik rasiu sau tinkama, tai tau pirmam pranešiu ir galėsi įsigyti.
rašau: nu ok, lauksiu iš tavęs žinių.
Na praėjo tos 2 savaites,Tipo žmogus surado sau įkroviklį ir įdėjo atgal skelbimą multiplexo, tai pradėjo rašynėti, kad įkroviklis jau parduodamas už 120lt o ne už 60lt
rašau: tai kaip čia suprast juk buvo 60 o dabar 120?
rašo: na va radau sau už 400lt ir t.t
rašau: nu man brangu nepirksiu.
tai tada, kai niekas nepirko pradejo
sms`ais spaminti per vakara gaudavau po 2-3 sms kad įkroviklio kaina 100lt 90lt Akcijos 80lt iki rytojaus 70lt ir vakare bus neparduodamas ir t.t. Na turbut patys pastebėjot forume, kad keisdavosi kainos kas diena...
Na ir vakar andriusrc rašo domina už 70lt
rašau: ne nedomina, už 60LT galiu paimti.
vakare apie ~21h gaunu sms įkroviklis 60lt,
rašau: ok rytoj paimsiu, bet paskui persigalvojau ir parašiau, kad atvažiouoju dabar paimti, tai nekele ragelio.
parašo: kad daba negali, gali rytoj t.y šiandien nuo 11.30-12h
rašau: gerai atvažiuosiu.
dar vėliau gaunu sms patvirtinanti.
rašo:
AŠ jumis pasitikiu, tai galite parašyti temoje, kad jau nupirkote įkrovikli ir
tikrai niekam neparduosiu tik jums..
šiandien 8.30h gaunu sms.
rašo: žinok žmogus į pm parašė rezervavo įkrovikli ims už 70lt.
THE END!
sita žmoga arba į gėdos lentą, kad piemburnis yra arba ban`a amžiams.. nes tokie pardavėjai forumui pliuso tikrai neduoda.