Labas,
visi tavo išvardinti bagiai yra puikūs. Pagal gamintojų patirtį ir žmonių atsiliepimus aiškūs lyderiai yra Losi ir HoBao. Ve8 truputį skiriasi nuo pastarųjų tuo, kad atsiliepimai arba labai geri arba labai blogi... Manyčiau, taip yra, nes mašina turi savo ryškų charakterį. Jeigu jis sutaps su tavo vairavimo stiliumi ir pavyks teisingai sukomplektuoti modelį viskas bus gerai, jeigu ne - bus blogai. Caster'is dar jauna firma. Reikėtų palaukti dar pora metų ir tada paaiškės ar jie sugebės padaryti kažko vertą modelį. Dabar gi, jeigu rinksiesi Caster'į, pasiryžk papildomam pinigų leidimui, nes bagis vis dar naujinamas ir kai kurios detalės keičiasi... Prie šitos kompanijos pridėčiau LRP S8BXe Team. Labai smagus bagis ir gerose rankose labai gražiai važiuoja... Europoje su juo geri vairuotojai skina rimtas pergales...
Jeigu pinigai ne problema - imk Losi arba HoBao. Jeigu nebijai eksperimentuoti - Caster irgi vertas dėmesio. Jeigu nenori daug pinigų leisti, nori turėti po ranka reikiamas detales, nori nebrangios eksploatacijos - LRP S8BXe Team tinkamas variantas. Patikėk, detalės labai kultūringos kainos, pvz., su Hyper'io detalėmis lyginant LRP dvigubai pigesnės... Hyper'io ko gero vienintelis blogumas yra detalių brangumas (na, dar yra kelios vietos... bet kurioje mašinoje jų nėra

). Pvz., geresni Hyperio amortizatorių dangteliai kainuos ~30USD... Ve8 imk jeigu gerai žinai kaip reguliuoti mašiną, gaudaisi visose balansų, amortizatorių, nustatymų subtilybėse...
Čia mano tokie apibendrinimai po įvairių forumų paskaitinėjimų ir asmeninės patirties (kurios dar nėra labai daug)...
Ir dar. Dabar žiūriu rimtai į HoBao Hyper'į ir galimybę jį įsigyti... Priežastis paprasta. Norėjau važiuoti į Latviją į varžybas. Paėmiau reglamentą o ten matau, kad teks važiuoti finalą 30 minučių... Baterijos ten neribojamos, gali dėtis ką nori ir soft case tinka... Bet... reikia turėti į ką tas baterijas įdėti...

Į mano Caster'į telpa tik ROAR approved ir mažesnio dydžio baterijos... Į LRP galima įdėti ilgesnes baterijas, tačiau per plotį didesnės talpos irgi netelpa... Nebent keisti baterijas važiavimo metu... bet tada kiti kolegos turi didelį pranašumą... Lieka tik Hyper'is su savo neįtikėtinai dideliu baterijų dėklu...

Tik gąsdina mano minėtos išlaidos eksploatacijai... kitaip jau senai bučiau jį įsigijęs...

Nes, ar taip, ar taip antro bagio varžyboms reikės... sūnui...