Kas del tvirtumo tai tikrai galiu pasakyt kad slashas yra tvirciausias mano turetu modeliu ,kai paemiau blasta atrode neblogas ,bet kai pavazinejau pasidare labai lengva ka nors sulauzyt ,ir dazniausei pasivazinejimas baigdavosi kai kas luzdavo o ne issikraudavo akumai (seip nieko pries blasta neturiu ,bet jei norit det rimtesne sistema tai tikrai nepatariu sito modelio) jei gretis bent >40km/h jau yra tikrai lengva blogai nusileidus ar dar kaip sulauzyt modely ,ko nepasakyciau apie slasha ,is pradziu dar kazkiek saugojau (jei galit mame ysivaizduot saugant modely) puikus tokio ''saugojimo'' pavyzdis buvo pateiktas pirmose varzybose utenoj ,visi mate kaip ramiai vaziavau ir galejo pasakyt kad nodelis tvirtas ,kituose etapuose jau buvau ysitikines modeliu tvirtumu ir galejau vaziuot nekreipdamas y tai demesio ,kai tuo metu visi sake ''kam tu nori sulauzyt modely ,neprievartauk ,kaip jis ir neluzta ,kam tiek vartaisi ,kam taip dauzai sulus ir t.t....'' bet su kiekviena diena slashas man atrodo vis tvirtesnis ,ir dabar ziema vazineju ne ka liudniau nei vasara variau , atseit ''dauzau'' modely is visos sveikatos ,bet kol kas luzusios dalys tik pusasiai ,kelios sakes ,ir galiniai c-hubai , kol buvo plastikiniai (ir visa tai per mazdaug 60h modelio ''lauzymo'') na ir aisku kebulas kaip pro mesmale pratrauktas ,ypatingai galas. Tai tiek ziniu apie modeliu tvirtuma