Tai va, isbandziau ore savo kameros laikikli ir likau nusivyles

Taip kaip ir bijojau, kamera, pagavusi inercija vis dar siubavo ir ziurint i video galima juros liga susirgti. Grizes namo uzdejau gumas is sonu, tai atrodo, kad gal kazkas pavyks, tik vietoj gumu reiks pabandyti primontuoti amortizatorius. Jei negelbes, tai ta laikikli ireminsiu ir virs zidinio pakabinsiu
Isbandziau ir savo autopilota, ir likau labai patenkintas

Va toks pas mane
http://www.sussex-model-centre.co.uk/sh ... sp?id=1401
Veikia nepriekaistingai, nors ir jau seniena yra. Vejelis mazas buvo, tai kabejo, kaip ikaltas ant 65% jautrumo. Buvau bandes ir ant 100% jautrumo, tai neina paskristi. Ne todel, kad per jautriai, o todel, kad esu susimazines EXPO ir palenkus svirtele iki galo, 3copteris vos vos reaguoja i komandas. Geriausiai skraidosi man ant 50% jautrumo, per veja tikriausia reiks padidinti. Pliusas tas, kad nera brangus ir paprastas, o minusas tai kad tas "grybas" reaguoja i horizonta, taip kad tarp namu netures naudos, tik uzkilus virs stogu. Tamsoje irgi neveiks. Dar vienas dalykas- ta "gryba" reikia tvirtinti po apacia (taip rekomenduoja), turi niekas netrukdyti sviesos sensoriam (taip pat, kaip Co-Pilot), galima pasukti, kad veiktu (X) arba (+) konfiguracijoj ir jis turi buti IDEALIAI lygiagreciai 3copterio plokstumai. Kai montavau savo, tai su gulsciuku ir per dedamas tarpines atrode, kad jau lygiau buti negali, o pakilus vistiek driftino truputi. Tai ant V2 projekto darysiu atsuktuvu reguliuojama plokstumele tam "grybui", kad galeciau greitai ir vietoj reguliuoti. Tai va, autopiloto klausimas issprestas, belieka pasiimti ta savo kameros laikikli ir nestis i tualeta, kitaip vadinama GENIALIU MINCIU BEI IDEJU GIMIMO KAMBARELI