Apie Europos čempionatą galiu pasakyti, kad jos buvo labai sugrūstos ir daug bardako. Vienu metu tarp experto ir Eco-team plaukimų buvo tik puse valandos skirtumas, tai taip išėjo kad į starta nusinešėme tik 2 akumuliatorius, 3 akūmas pavėlavo keletą sekundžių atkeliaut į tech komisiją. Iš viso buvo du plaukimai, viename plaukdami su 2 akūmais 12 minučiu praplaukėme 80 ratų tik, kitame viskas buvo idealiai, tik nežinau rezultato, kadangi blogiausias nenusibraukė, tai ir nepatekome, o Vokiečiai su rezultatu skelbimu grybavo kaip reikalas.
Experte man buvo pradžioje viskas gerai, patekau į finalą 2 numeriu. Grupė buvo labai bloga, nes jaunių daug, bet pavyko visus plaukimus be incidentų išplaukti. Stengiausi plaukti atsargiai. Valentui nepasisekė, nes plaukimo metu sugedo servo mechanizmas. Viename iš plaukimų padare 45 ratus. Albertas pateko į finalą 6 numeriu.
Finale man tikrai nesisekė, nes naktį lijo ir į ta kūdrą priplaukė daug visokio š, o mano laivas yra labai jautrus visokiems š, kurie užsikabina už vairo, vieną kartą atplaukus į boksus buvo labai didelė žole, o vėliau vistiek greitai pagavau žolę ir modelis blaškėsi ir normaliai nesivaldė. Užtat Albertas plaukdamas stabiliai sugebėjo užimti 3 vietą
Mini eco experte, mes lietuviai varėm kaip reikalas, modeliai mūsų tikrai greiti buvo, tai finale iš 8 žmonių, buvo 5 Lietuviai, tačiau finalas klostėsi ne taip gerai. Valentui, kuris į finalą iš mūsų pateko geriausiu rezultatu, jam nesisekė, modelis jo blaškėsi, matomai buvo užsikabinus žolė už vairo. Man šiek tiek geriau, aš nuo pat pradžių plaukiau trejetuke ir mes plaukėm visi viename rate, bet pabaigoje sugebėjau pakilti į 2 vietą. 1 Gromovas 2 aš 3 Kostiukas
Mini eco teame mes grupėse plaukėm užtikrintai, patekom į finalą 1 numeriu, turėjom visus šansus užimti net aukščiausią vietą, tačiau aš padariau didelę klaidą, nepakroviau akumuliatoriaus. Mes ten paskutinę dieną labai skubėjom, ėjo startas po starto lakstėm, krovėm akūmus, na ir taip susišvietė kad jis pas mane pakrautas. Tai vat... Tačiau kita komanda, kurią sudarė Albertas, Andrius (vostokas) ir Volodė užėmė 3 vietą.
Hydrose Albertas uzimė 3 vietą.
Suvestinė: Aš: sidabro medalis. Albertas: Hydro -1 bronza, eco-expert - bronza, mini eco team - bronza. Andrius (vostokas): mini eco team - bronza. Volodė: mini eco team - bronza.
_________________ Laivai: "RCM 2010" Eco-Expert + Polyquest 6100 + Feigao Mini Sideon + Polyquest 2100 + Feigao
|