Dabar yra 03 Lie 2025 12:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Kligi, Latvija. Baltijos Taure ir Atviras LRC 2 etapas.
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011 21:13 
Model
Model

Š. m. liepos mėn. 15-17 dienomis Kliguose ( Latvija ), įvyks Baltijos Taures varžybos ir tuo pačiu Atviras Lietuvos Laivų Modelių Sporto Čempionato II etapas FSR-V (3.5/7.5/15/27/35), Eco-expert, Mini Eco-expert modelių klasėse.
Del smulkesnes info ziureti sia nuoroda: http://www.rcboat.lv/news/invitationbalticcup2011

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Kligi, Latvija. Baltijos Taure ir Atviras LRC 2 etapas.
StandartinėParašytas: 12 Lie 2011 21:49 
Mo
Mo

siaip, pries koki menesi -pusantro nebuvo kalendoriuje nurodyta kad tai antras LR fsrv etapas. Ne visi dalyviai tokiu atveju gali dalyvauti.
Su pagarba,Aleksas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Lie 2011 22:23 
Mo
Mo

Labai įdomu, kas ir kada nusprendė, kad Kligi bus antras LR FSRV etapas. Dar vakar žiūrėjau kalendorių, oficialiame LLMSF puslapyje, nebuvo jokių pakeitimų. Labai keistas sprendimas, likus 3 dienoms iki varžybų.
Arunas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 10:19 
Model
Model

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 17:37 
Mo
Mo

Norėjau paklausti, bet LLMSF prezidento telefone įjungtas balso paštas. Bent man asmeniškai, reiktu žinoti, bent prieš dvi savaites, reikia kelių laisvų dienų. Yra gi žmonių, kurie ir savaitgaliais dirba, manau jiems ir tai aktualu. Dar labai keistas dalykas, Lietuvos etapą rengti Latvijoje, gal šiuo metu aš esu pridavęs keisti asmens dokumentus ir negaliu išvykti iš šalies.... Kažkaip viskas labai keistai atrodo.
Arūnas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 20:22 
Model
Model

Viskas bus OK Arunai. Nesikrimski per daug. Lauksime Taves sugryztant i varzybas. O etapas Latvijoje daromas del dalyviu skaiciaus. Yra galimybe ir pasivarzyti ir pailseti ir etapa surengti. Gaila kad Taves asmeniskai apie tai neispejome todel nesupyk jau taip. Sekanti karta ash pats Tave asmeniskai informuosiu. Su geriausiais palinkejimais

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 21:58 
Mo
Mo

Matyt ne visi supranta, kad padidinus cempionato etapu skaiciu, ir neirasius to i kalendoriu, nariams, kurie to nesitikejo, kurie metu pradzioje susitvarke savo tvarkarasti ir atostogas taip, kad galetu atvykti rudeni i lietuva, sudalyvauti viename etape, ir pasisekus uzsitikrinti vieta Lietuvos rinktineje (nes to uztektu) dabar primetamas(nesu teisininkas bet kaip jis is vis gali vadintis atviru Lietuvos respublikos cempionatu, jei rengiamas LAtvijoje.)3 etapas, tuo paciu atimama galimybe saziningai varzytis del sanso atstovauti Lietuvai. Pvz as vyksiu tik del to, kad mano kolega sutiko ateiti i darba is atostogu, ir sudare galimybe vykti. Po susirinkimo pavasari, informacija kad bus 3 etapai niekur nebuvo paviesinta. NEi as nei Arunas nedalyvavome. Taciau kaip ederacijos nariai mes sumokejimo mokescius, ir bent jau ne tai kad is pagarbos, bet is padorumo puses turejo buti pranesta tokia informacija viesai.Aisku tai mano, galimai neteisnga nuomone.
Deja deja.
Aleksas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 22:03 
Mo
Mo

Ačiū Renaldai už palinkėjimus. Bet dabar nežinau ar dalyvausiu varžybose rugsėjo mėnesį, nors viska jau buvau suplanavęs ir prieš menesį nusipirkęs bilietus. Jei bus rinktinės atranka į kitų metų pasaulio čempionatą skaičiuojama pagal trijų etapų rezultatus, tai net matematines galimybes patekti neturiu. Todėl gabentis modelius į Lietuvą, o paskuj atgal nematau prasmės. Bus ir be manęs pakankamai dalyvių. O juokaujant, tai gal ir Anglijoj galima kokį etapą surengti... dėl tų pačių dalyvių skaičiaus….
Arūnas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 22:16 
Modeliuoto
Modeliuoto

Siaip formaliai gal jus ir esat teisus, bet pirmajame etape Siauliuose LLMSF prezidentas uzdarymo metu per garsiakalbi buvo praneses kad antras LR cempionatas vyks latvijoje, Kligi, kartu su Baltijos taure, todel man si zinia nebuvo naujiena.

Per susirinkima taip pat buvo minciu vykdyti LR cempionata Kligi, kaip etapa, nes visi pagrindiniai Lietuvos atstovai nuolat ten buna.

Principine prasme man nieko keista kad pasirinktas etapas Latvijoje, tokia praktika yra LARAC, ziedinese lenktynese ir tt.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011 22:55 
Mo
Mo

Na jei Šiauliuose buvo per garsiakalbį buvo pranešta, tai skelbiant Šiaulių etapo rezultatus LLMSF puslapyje arba RCM forume, buvo galima parašyti vieną eilutę, kad antras etapas vyks Kligi... Kažkodėl to nebuvo padaryta. Aš asmeniškai ne prieš etapų skaičių, o kad informacija būtų paskelbta laiku. Kai bendravau su prezidentu kovo mėnesi, jis net neminėjo apie galima FSRV etapų didinimą. Jei aš apie tai bučiau žinojęs kovo mėnesį, būčiau dalyvavęs Šiauliuose. Kažkaip niekur negirdėjau praktikos, kad etapų skaičius būtų didinamas sezono viduryje (nebent su visų narių sutikimu). Ir jei gerai žinau, tai turi nutarti taryba, bet aš kaip tarybos narys, net nebuvau apie tai informuotas.... Gaunasi kaip kokiam turguj,vienas paprašė - kitas sutiko...
Arūnas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Lie 2011 05:47 
Mo
Mo

Na del etapu rengimo, gal ir gali (nesu teisininkas, bet tada zodis "atviras" navisai netinka, atrodo kad mes rengiame ji Kliguose).
Svarbiausias punktas, kuris kelia nepasitenkinima yra tai, kad jei susirinkimo metu buvo mineta (Ar balsavote?) tai ar neturejo buti informuoti dalyviai? Jei ne asmeniskai, tai FSR.ten.lt svetaineje. To nebuvo padaryta. Taip siauliu etape per uzdaryma arvydas pasake. as tuo metu nesureagavau. Ir tikrai neplanavau vykti i kligus, nes musu atostogu planas buvo sustatytas balandi, ir as kaip ir praeitais metais buciau nedalyvaves, nes buciau dirbes. Tik bendradarbio deka man iseis (aisku tikiuosi kad jo geronoriskumas nepasikeis) atvykti i varzybas. Juk jei tai paprastos varzybos kaip ir visada Kligai budavo, tai dalyvavimas yra nebutinas. Taciau dabar privalu dalyvauti. O Aruno situacija?
Visai nejuokingai atrodo.
Aleksas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Lie 2011 21:39 
Mo
Mo

Pavyko susisiekti su LLMSF prezidentu, jis patikino, kad dėl trečios vietos FSRV kelialapio į pasaulio čempionatą, atranka įvyks per kitų metų Lietuvos čempionato pirmasias varžybas.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume