Sveiki kolegos - nusprendziau nekurdamas naujos temos ir as ikisti savo trigrasi del valdymu ir jusu patyrusios nuomones pasiteirauti:
ziurinejuosi ateiciai po truputeli rimtesni valdyma ir nelabai suprantu dar-kokio man is tiesu reiktu modeliuko.
Akys krypsta i SANWA tris modelius, o apie futabas nieko nezinau tiesa pasakius.
Truputis info, kur naudoti planuoju:
Dalyvauju varzybose su 1/8 elektriniu bagiu ir 1/5 Petroliu 2 wd.
Ziemai komplektuojuosi on-road Cyclone TC po truputeli ir bandysiu irgi dalyvauti varzybose, nors dar niekad nebandes-taigi busiu onroade visiskai zalias.
PAgrinde ziuriu siuos modelius kol kas : MX3X, MT-4, M11X.
Telemetrija gal ir nelabai ziureciau, nebent temperaturas ir voltazus akumo.
Pagrinde noriu patogaus irenginio, ilgamecio, patikimo - kiek zinau m11x yra sunkokas lyginant su kitais, bet ar is tiesu tas svoris keblus labai jau to irenginio? Gal per pusvalandi vaziavimo finale 1/5 nenulinktu ranka labai, nors pats esu ne is stambiuju?

Dar vienas labai didelis niuansas man konkreciai: nors pats esu desiniarankis, bet nuo mazens ipratau ledo rituli , ir kitus pan zaidimus zaisti kaire ranka kazkodel, ir valdyti moku vaira tik su kaire, o su desine spaudzioti gaza -, tai galbut m11x butu privalumas, kad galima lengvai persisukti rankena ir pasidaryti kairiarankiui, nors su dabartiniu pistoletu ir kitaip vairuoju-priglaudes prie pilvo desine ranka su valdymu, bedu kaip ir nera.
Ar yra kokiu Futabu pvz, kad irgi persisuktu rankena kairiarankiui ar kitu alternatyvu?
Ka rekomenduotumete viska susumavus, nors gal ir sakysite, kad ir offroadui ir onroadui universalaus nelabai galima rasti valdymo, o gal tai netiesa?
Is anksto dekoju.