Cia mano buves projektas
Ir dar cia daugiau foto:
http://imageshack.us/g/838/dscf0008bc.jpg/Sistema tai man labai patinka, bet kad ji veiktu, tai neturi buti absoliuciai jokio laisvumo

Absoliuciai reiskia A B S O L I U C I A I ! ! ! Va, kaip as susimoviau: vamzdzio ilgis apie 50cm, i neilono ivores ipresuoti guoliai, viduje eina 6mm pilnaviduris karbono strypas, motoro svoris apie 150gr. Serva beveik nauja, neisklibusi. Paemus uz abieju strypo galu jautesi sukimas, visa kita laisvumo neturejo. Pajungiu kontroleri, pakuriu, ir uodega pradeda drebeti desinen/kairen. Jautruma mazinau beveik iki minimumo, pakol nustojo maskatuotis- del to sukimo elastingumo gyra nebepagauna udegos, persistengia, ir meto i sonus. Nenuleidau ranku ir nusprendziau sutvirtinti karbono strypa- isemiau is vamzdzio, ir per visa ilgi tarp guoliu su derva uzklijavau 10mm karbono strypa. Gavosi 10mm pilnaviduris, su 6mm islindusiu galiuku (mazdaug 4cm ilgio) servos alkunei pritvirtinti, ir kitam gale islinde apie 5cm, ant ko buvo motormountas. Sukimo elastiskumas sumazejo drastiskai, taip pat drastiskai padidejo strypo svoris

Tiek jau to, reikia vistiek uzbaigti- pakuriau kontroleri, o problema ta pati, tik mazesne

Tada jau uodega laike ant mazdaug 35-40% gyros jautrumo, kas man buvo per mazai, kad normaliai skraidyciau, tai tada ir spjoviau i tokia sistema, issilaiziau zaizdas, ir pradejau trikopteri perdarineti i Y6
Gal patrumpinus vamzdzius butu buve viskas OK, o gal mazesniem motoram labiau tiktu. Manieji 150gr suko 13x8 SF su 3s batareika net neprakaituodami

Jau nebeturejau nervu, kad suzinociau...
Taip kad buk labai atsargus su tokia sistema- menkiausias laisvumas gali kainuoti daug vargo