Aš nemažai domėjausi šiais Boscam siųstuvais. Kalbant apie tą Immerison 600mw siųstuvą, tai buvau atradęs internete, jog nors jis ir yra galingesnis už TS832, bet jo signalas nėra toks švarus ir, dažnio prasme, tikslus.
Bet, be abejo rinkčiausi TS353 (400mw), kurį aš ir turiu (iš Banggood). Norėčiau temos autoriaus pasiteirauti, ar būtų galimybė pamatuoti maniškio siųstuvo galingumą?
Pabaigai pridursiu, jog yra TS352 - 500mw Boscam siųstuvas, kuris atrodo itin patraukliai, nes viename testų, kuriuose TS353 (400mw) buvo pamatuotas, jog turi virš 500mw, TS352 (500mw) realus galingumas visais dažniais yra 700-800mw, o viename dažnių - 1W. Minusas būtų turbūt tas, jog jis vartoja šiek tiek daugiau energijos bei turi aktyvų aušinimą (kurį galima nenaudoti tik jei siųstuvas yra sumontuotas orlaivio išorėje). Savaime suprantama, iš Banggood užsisakiau ir šį, kurio galingumą, su temos autoriaus pagalba, žinoma, mielai pamatuočiau.

Na, ir pabaigų pabaigai paminėsiu, jog, kiek man yra žinoma ar kiek esu matęs, su TS353 (400mw) pasiekiamas atstumas yra apie 5-6km, o su TS352 (500mw) - virš 10km. Pats tokiais atstumais, kol dar savo Eagle Tree Vector nesumontavau, nedrįsčiau skraidyti, tad norėčiau šią tema besidominčių pasidalinti, kokius rezultatus (ir su kokiomis antenomis) pasiekiate su šiais Boscam siųstuvais?